Antena Căutare

Ultimă oră! Cel puțin 28 de morți, după ce un autobuz cu 50 de persoane la bord s-a răsturnat! Numărul victimelor ar putea crește

Mai multe persoane și-au pierdut viețile miercuri seară, după ce autobuzul în care se aflau s-a răsturnat pe insula Madeira, Portugalia.

Cel puțin 28 de persoane și-au pierdut viețile miercuri seară, după ce autobuzul în care se aflau s-a răsturnat pe insula Madeira, Portugalia.

Potrivit presei locale, aproximativ 50 de persoane se aflau la bordul autovehiculului, mulți dintre ei turiști, în momentul în care șoferul a pierdut controlul volanului.

Conform Daily Mail, șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar apoi autobuzul s-a răstunat.

”Sunt morți, însă deocamdată nu se știu câți”, a declarat primarul orașului Santa Cruz Filipe Sousa. Ulterior, însă, el a revenit cu informații: ”Sunt 28 de morți, 11 bărbați și 17 femei. Nu se cunosc naționalitățile lor”, a precizat el.

De asemenea, la fața locului au intervenit cel puțin 14 ambulanțe.

Potrivit presei portugheze, toţi cei din autocar erau germani. Nu este clar însă dacă printre victime nu se numără şi localnici.

Mai mulți copii și o profesoară gravidă, răniți după ce peretele unei școli s-a prăbușit... A vrut să dea foc Catedralei Sfântului Patrick din New York! Avea două bidoane cu benzină și două aprinzătoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x