Antena Căutare

„Mami, eu o să mor?”. Un băiețel de cinci ani se luptă cu coronavirusul! Mama lui, mesaj disperat! „COVID-19 nu este o glumă! Mi-a adus copilul aproape de moarte!” - FOTO

Un băiețel în vârstă de cinci ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și-a întrebat mama dacă îl va ucide coronavirusul, după ce s-a infectat cu COVID-19. Femeia a publicat un mesaj disperat.

„Mami, eu o să mor?”. Un băiețel de cinci ani se luptă cu coronavirusul! Mama lui, mesaj disperat! „COVID-19 nu este o glumă! Mi-a adus copilul aproape de moarte!” - FOTO Galerie
Alfie

Lauren Fulbrook, în vârstă de 30 de ani, din Worcestershire, a spus că fiul ei, Alfie, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, a făcut febră de peste 42 de grade Celsius și a început să vomite și să aibă halucinații.

Femeia a povestit totul pe platforma de socializare Facebook, ca să îi prevină pe ceilalți părinți că și copiii care nu au probleme de sănătate se pot îmbolnăvi de COVID-19.

Lauren a mai povestit că s-a îngrijorat pentru viața fiului ei, văzându-l neajutorat pe un pat de spital. Copilul a întrebat-o: „Mami, eu o să mor?”.

„Coronavirusul nu este o glumă! Vă rog, nu mai ignorați măsurile de siguranță, doar pentru că voi vreți să mergeți la un restaurant sau un pub sau pentru că aveți impresia că aveți nevoie de șapte pchete de hârtie igienică. Eu am văzut ce efecte are COVID-19”, a scrie femeia, care mai are un copil acasă.

„Fetița mea se luptă cu COVID-19, la doar două luni de viață! Nu mai putea respira! Eu și tatăl ei nu putem fi lângă ea! Rugați-vă pentru noi!”. O mamă, mesaj sfâșietor!

„A trebuit să îmi văd fiul de cinci ani trecând de la toată energia din lume la stat nemișcat – nu mai putea să mănânce, să bea sau să meargă la toaletă. Temperatura lui nu voia să scadă sub 40 de grade Celsius și a ajuns chiar la 42,3, când provoca și vărsături.

L-am privit în timp ce avea halucinații și în timp ce plângea din cauza unei dureri cumplite de cap. L-am privit cum a fost luat de o ambulanță și pus în carantină”, a adăugat ea.

„Mami, eu o să mor?”. Un băiețel de cinci ani se luptă cu coronavirusul! Mama lui, mesaj disperat! „COVID-19 nu este o glumă! Mi-a adus copilul aproape de moarte!” - FOTO

Alfie, alături de mama și sora lui.

Lauren a mai spus că „a fot cea mai urâtă experiență din viața ei” cea în care Alfie a început să prezinte simtome ale infecției cu coronavirus, pe 16 martie.

„Sunt însărcinată în șase luni și am luat COVID-19! Priviți-mă! Lupt pentru viața mea și a copilului meu!”. O gravidă, apel înfiorător, din spital! VIDEO

„Transpira cumplit, dar tremura. Abia putea să respire și a început să aibă fotofobie”, a spus ea.

Femeia și-a încheiat mesajul cu încă un apel către întreaga lume, pentru respectarea măsurilor de siguranță, în contextul pandemiei de coronavirus.

Poți să îi privești? Au fețele pline de răni! Așa arată chipurile salvatorilor, în lupta împotriva COVID-19! „Lucrăm fără încetare! Fiecare viață contează!” - FOTO

„Așa că, vă rog, stați în casă o vreme! Și ce dacă nu puteți face lucrurile normale, o perioadă? Cu cât ne izolăm mai devreme, cu atât scăpăm mai devreme! Vă rog să vă gândiți la sănătatea voastră și a celorlalți! Mie mi-a fost frântă inima când copilul meu m-a întrebat dacă va muri și când i-am văzut teama și supărarea în ochi”, a mai scris ea.

„Plămânii mei cedează! Mă vor conecta la un aparat de ventilație”. Un tată infectat cu COVID-19, mesaj de adio, de la terapie intensivă!

După o noapte petrecută în spital, alături de mama lui, căreia i s-a permis să stea lângă el, pentru că prezenta și ea un simptom – tuse, copilul s-a întors acasă, în izolare.

Acum, potrivit mamei lui, Alfie se simte mai bine. Însă, ea și fiica ei de 18 luni, sora lui Alfie, se simt și ele rău, deși nu la fel de rău cum a ajuns să se simtă băiatul.

Reputatul dramaturg Terrence McNally a murit din cauza unor complicaţii provocate de Covid-19... Guvernul britanic face apel la sprijinul a 250.000 de voluntari care să ajute sistemul de sănătate suprasolicitat de epi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x