Un cartier de lux din Los Angeles a fost cuprins de flăcări! Celebrități cunoscute au fost nevoite să-și părăsească locuința - FOTO

Un nou incendiu forestier amenință mii de case din cartierele de lux ale metropolei americane Los Angeles. Celebrități precum Arnold Schwarzenegger și baschetbalistul LeBron James au fost nevoiți să-și părăsească locuințele.

Au fost ordonate evacuări masive, notează agenția France Presse. Incediile devastează, de câteva zile, faimoasa regiune viticolă din Sonoma, lângă San Francisco.

Întreaga Californie se confruntă cu stihii alimentate de vânt puternic și arșiță, determinându-l pe guvernatorul statului să decreteze starea de urgență.

Un incendiu de vegetație izbucnit în apropiere de complexul cultural Getty Center, s-a exins pe o suprafață de 200 de hectare, amenințând luxosul cartier Brentwood, unde locuiesc numeroase celebrități.

Printre persoanele afectate se numără Arnold Schwarzenegger, actor și fost guvernator al Californiei, care a transmis că a fost nevoit să părăseasă locuința în cursul nopții de duminică spre luni. Actorul a îndemnat oamenii să repecte ordinele de evacuare.

Premiera de gală a celui mai nou film al lui Schwarzenegger, „Terminator: Dark Fate”, programată luni noapte, a fost anulată de cauza incendiului.

Înstituțiile de învățământ din zonele amenințate de incendiul de vegetație au fost închise, inclusiv University of California Los Angeles (UCLA).

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri