Antena Căutare

Un deputat francez de origine romana a numit-o pe iubita lui Hollande "rottweiler"

Lionnel Luca, un deputat al partidului prezidential UMP, activ in campania prezidentiala a lui Nicolas Sarkozy , l-a insultat pe contracandidatul Francois Hollande, numit-o "rottweiler" pe partenera acestuia, Valerie Trierweiler, informeaza AFP.

"Hollande a gasit o femeie, Valerie Rottweiler. Si acest lucru nu este ceva simpatic pentru caine (...) Si este adevarat, cainele rottweiler nu cere nimic nimanui, in timp ce ea (...)", a declarat Lionnel Luca.

Staff-ul de campanie al lui Hollande a denuntat "injuriile abjecte" ale lui Lionnel Luca si i-a cerut lui Nicolas Sarkozy sa le condamne. Iar Francois Hollande a calificat afirmatiile drept "nedemne".

Purtatorul de cuvant a lui Sarkozy, Nathalie Kosciusko-Morizet, a condamnat imediat afirmatiile lui Luca, apreciind ca "misoginismul si insultele nu pot tine locul unei argumentatii politice". Iar Sarkozy a spus, in cadrul unei emisiuni Tv, ca "imi pare rau daca a fost ranita (...) As detesta sa i se intample acelasi lucru sotiei mele".

Foto: Intactimages / EPA

Un fenomen bizar i-a ingrozit pe rusi: au crezut ca vine Apocalipsa... 9000 de puscasi marini, retrasi de la o baza militara americana din sudul Japoniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x