Antena Căutare

Noi amănunte teribile despre incendiul izbucnit la Cernobîl! Anunțul făcut de autorități, la mai bine de 24 de ore de la producerea focului puternic

Un incendiu de vegetaţie din zona radioactivă din apropierea centralei de la Cernobîl le dă fiori europenilor.

Un incendiu de vegetaţie din zona radioactivă din apropierea centralei de la Cernobîl le dă fiori europenilor.

Flăcările au izbucnit ieri dimineaţă la nici 10 kilometri de centrală şi s-au extins deja pe o suprafaţă de 10 hectare. Peste 130 de pompieri au fost mobilizaţi în zonă. Din aer, eforturile lor sunt susţinute de două avioane şi un elicopter, dar focul este greu de izolat.

"Nicio agravare a nivelului radioactivităţii nu a avut loc în zona de excludere şi nici în teritoriile adiacente", a anunţat într-un comunicat administraţia acestei zone.

Nu este pentru prima dată când un astfel de incendiu izbucneşte în apropierea locului unde s-a petrecut cel mai grav accident nuclear din istorie. În 2015, un astfel de incendiu de vegetaţie a ars patru zile.

Reactorul numărul patru al centralei nucleare sovietice de la Cernobîl, situată la aproximativ 100 de kilometri nord de Kiev, a explodat, în 1986, în cursul unuii test de securitate, şi a provocat cel mai grav accident nuclear din Istorie.

Incendiu devastator într-un cartier de lux din Londra. Cincisprezece vehicule şi aproape 100 de pompieri au ajuns la faț... Imagini teribile, într-un mall din Dubai! Un bărbat a luat foc, după ce telefonul pe care îl avea în buzunar a explodat....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x