Antena Căutare

Un membru al mafiei napoletane a fost arestat in Spania. Giuseppe Polverino controla un imperiu in valoare de un miliard de euro

Lovitura importanta data mafiei napolitana dupa ce unul dintre cei mai important membri a fost arestat marti seara in sud-estul Spaniei, a anuntat miercuri politia italiana, citata de AFP.

Giuseppe Polverino, unul dintre nasii Camorrei, care controla un imperiu in valoare de un miliard de euro si traficul de droguri intre Spania si Italia, a fost arestat la Jerez de la Frontera, in apropiere de portul Cadix, in cursul unei operatiuni comune a Garzii civile spaniole si a carabinierilor italieni.


In data de 5 mai 2011, carabinierii confiscasera in Italia bunuri apartinand clanului Polverino in valoare de un miliard de euro, in cadrul unei anchete care a condus la arestarea a 39 de persoane, printre care si doi militanti ai partidului lui Silvio Berlusconi.

Membrii clanului Polverino sunt acuzati de ascociere de tip mafiot, tentativa de omucidere, extorsiune, detinere ilegala de arme, trafic de droguri, transfer ilegal de fonduri ilicite provenite din activitati imobiliare, financiare si comerciale.

foto: m.quotidiano.net

Un nas al Camorrei, Giuseppe Polverino, a fost arestat in Spania. Acesta controla un imperiu in valoare de un miliard de... Israelul detine intre 200 si 300 de ogive nucleare conform expertilor internationali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x