Antena Căutare

Un rus a murit dupa ce s-a ingropat de bunavoie, pentru a-si testa curajul

Un barbat din Rusia a murit dupa ce a fost ingropat de bunavoie de un prieten de-al sau pentru a-si testa rezistenta si curajul, informeaza autoritatile locale, citate de AFP.

"Potrivit prietenului sau, acest barbat de 35 de ani care vroia sa isi testeze rezistenta i-a cerut cu insistenta sa il ajute sa isi petreaca o noapte ingropat de viu", a declarat reprezentantul anchetatorilor locali, Alexei Loubinski.

Cei doi prieteni au sapat singuri o groapa in gradina si au dotat-o cu un sicriu cu tevi pentru ventilatie. Ulterior victima s-a asezat in sicriu cu o sticla de apa si un telefon mobil. Dupa ce au acoperit groapa cu scanduri, prietenul victimei s-a intors acasa. Acesta a primit un telefon care il anunta ca totul este in regula in cosciug.

Potrivit lui Loubinski, in timpul noptii a avut loc o furtuna violenta, in urma careia apa a infundat tevile de aerisire, barbatul ingropat decedand in scurt timp, fara a mai avea timp sa-i telefoneze prietenului.

In urma cu aproximativ un an, un alt barbat din regiunea Vologda a murit dupa ce s-a ingropat de bunavoie pentru a-si invinge frica de moarte.

sursa: Antena3.ro

foto: flickr.com

VIDEO! Vremea rea face prapad in SUA!... Masini de lux, abandonate pe strazile din New Delhi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x