Antena Căutare

Un rus și-a bătut iubita în plină stradă, până a pus-o la pământ. Niciun echipaj de poliție nu a intervenit - VIDEO

Doi îndrăgostiți din Rusia s-au luat la bătaie în plină stradă. După ce femeie și-a agresat iubitul, acesta a început să o lovească în repetate rânduri, până a reușit să o pună la pământ, potrivit metro.co.uk.

Doi îndrăgostiți din Rusia s-au luat la bătaie în plină stradă. După ce femeie și-a agresat iubitul, acesta a început să o lovească în repetate rânduri, până a reușit să o pună la pământ, potrivit metro.co.uk.

Întreaga scenă s-a desfășurat într-o parcare. Femeia începe să își lovească partenerul cu palmele peste față și îi dă cu pumnii în piept. Apoi, bărbatul începe "asediul".

Deși, la un moment dat, o femeie care se afla in trecere intervine, rusul este de neoprit. Își lovește mai tare iubita, trântind-o pe asfalt. Printe pumni și îmbrânceli, acesta îi strigă femeii că o iubește.

Scandalul a luat sfârșit abia după ce agresorul s-a urcat în mașină și a plecat. Poliția nu a venit la fața locului și nu au făcut niciun comentariu legat de acest eveniment.

VIDEO aici

Președintele i-a trimis o scrisoare amantei și acum este scoasă la licitație. Prețul pornește de la 30.000 de dolari... Suedia interzice comercializarea bomboanelor "m&m's"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x