Antena Căutare

Un tânăr român a murit strivit de un tomberon în Italia! Cum a fost posibilă tragedia

Un tânăr român a murit strivit de un tomberon metalic în Italia. Tragedia s-a petrecut în timp ce  bărbatul se afla la locul de muncă, la o fabrică de colectare a hârtiei.

Un tânăr român a murit strivit de un tomberon metalic în Italia. Tragedia s-a petrecut în timp ce bărbatul se afla la locul de muncă, la o fabrică de colectare a hârtiei.

Românul în vârstă de 22 de ani a murit strivit de un tomberon metalic în Anzio, în apropierea Romei, Italia.

Tânărul român Marian Robert Neacșu era rezident în Pomezia și lucra la o fabrică de colectare a hârtiei. În timp ce era la locul de muncă, unde cu o macara electrică muta baloturi de carton într-un tomberon metalic, a căzut de la o înălțime de aproximativ un metru și jumătate și s-a lovit la cap, după care tomberonul plin cu cartoane a căzut peste el.

Tânărul român a murit pe loc, medicii veniţi la faţa locului nemaiputând decât să constate decesul, potrivit libertatea.ro.

Trupul neînsuflețit al tânărului român a fost pus la dispoziția autorităților judiciare care au dispus efectuarea autopsiei.

Este foarte posibil ca muncitorul să-și fi pierdut echilibrul din cauza vântului puternic care a suflat sâmbătă la Roma și în întreaga regiune Lazio.

Putin, amenințare directă pentru Europa: „Armele noastre nu au corespondent în lume în prezent, dar nici în viitorul înd... Și-a învoit copiii de la școală ca să îi omoare! Anchetatorii au fost șocați! Ce a făcut mama criminală înainte de omor....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x