Antena Căutare

Veneţia se confruntă cu cele mai mari inundaţii din ultimii 50 de ani! Experţii se tem că monumentele istorice au suferit pagube ireparabile

Veneţia se confruntă cu cele mai mari inundaţii din ultimii 50 de ani. Apele mării au urcat la cote fără precedent şi au invadat străvechea catedrală San Marco. Experţii se tem că monumentele istorice au suferit pagube ireparabile. Între timp, presa străină anunţă că inundaţiile au făcut deja două victime. Una dintre ele este un bărbat de 78 de ani care s-a electrocutat după ce casa lui a fost invadată de ape.

Apele au făcut şi două victime. Una dintre ele este un bărbat de 78 de ani care a fost electrocutat în propria sa casă inundată. Furtuna a făcut ravagii în toată Italia. În sudul ţării, la Matera, capitala culturală europeană din acest an, străzile s-au umplut de noroi, pietre şi deşeuri în urma unei ploi torenţiale.

La celălalt capăt al Europei, într-o regiune din nordul Angliei, sute de oameni au fost evacuaţi după ce a plouat într-o zi cât într-o lună. Inundaţiile au devenit o temă a campaniei dinaintea alegerilor anticipate: opoziţia acuză guvernul că nu a declarat starea de urgenţă în regiunea sinistrată.

Cel mai mare piton birmanez din lume locuiește într-un apartament de trei camere. Reptila are 5,5 metri și cântărește 11... Zeci de victime aruncate pe o șosea din Slovacia. Cel puţin 13 morţi şi 20 de răniţi, după ce un autocar cu pasageri a i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x