Antena Căutare

VIDEO! Barack Obama gafeaza in Kansas: "E bine sa te afli din nou in Texas"

Presedintele SUA, Barack Obama si-a continuat, astazi, turneul electoral cu o vizita in Statul american Kansas. Chiar in deschiderea discursului insa, Obama a gafat spunand tare si clar la microfon: "It is great to be back in the state of Tex... State of Kansas" (Este bine sa te afli din nou in Tex... in Statul Kansas", informeaza Huffingtonpost.

Pentru a incerca sa-si repare greseala, Obama a spus ca a incercat sa glumeasca, facand un joc de cuvinte referitor la antrenorul echipei de basket al Universitatii din Kansas.

Gafele "geografice" sunt la ordinea zilei in campania electorala din SUA, noteaza Huffingtonpost. Candidatii la presedintie Michele Bachmann si Rick Santorum au declarat amandoi, de exemplu, ca "au calatorit in Africa, un continent ce contine o natiunea Libia".

Iar in 2008, Obama a declarat ca isi va desfasura campania in toate cele "57 de state" (americane, n.r.), dintre care a vizitat deja toate cele 48 de state continentale ale SUA.

Gorbaciov: Liderii rusi trebuie sa organizeze un nou scrutin... Razboi la un click distanta! Stuxnet, prima super-arma cibernetica, ar fi lovit Iranul si acum ameninta restul lumii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x