Antena Căutare

VIDEO! Covasna: Concert surpriza pentru Printul Charles

Printul Charles a avut oaspeti de seama, aseara, la domeniul pe care il detine in Valea Zalanului, judetul Covasna. Un cor de copii a cantat si l-a incantat, vreme de 30 de minute, pe mostenitorul Coroanei Britanice, care i-a rasplatit la final cu un zambet larg si multe aplauze.

120 de copii, de toate varstele, l-au colindat pe Printul Charles. Imbracati în straie traditionale, cu camasi albe si veste negre sau rosii, fetele si baietii au sustinut un concert surpriza pentru mostenitorul Coroanei Britanice.

Emotionat, printul i-a rasplatit pe copii cu aplauze si cu un zambet larg. S-a dus chiar în mijlocul lor pentru o poza de grup. N-a renuntat, insa, nicio clipa la aerul diplomat care il caracterizeaza.

Dupa concert, copiii au iesit, in coloana, din curtea casei din Valea Zalanului, judetul Covasna. Au fost intampinati, din poarta in poarta si de sateni. Si ei i-au aplaudat cu putere si i-au pozat.

Printul Charles va vorbi despre promovarea Transilvaniei ca destinatie in turismul international luni, la Guvern. Inainte sa plece din Romania, el asteptat la Palatul Victoria, pentru o intalnire cu primul ministru, dar si la Cotroceni.

VIDEO! Drama fetei de aur a gimnasticii americane, Dominique Moceanu... VIDEO! Afganistan: Ministrul german al Dezvoltarii, Dirk Niebel, a expediat in tara un covor pe banii statului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x