Antena Căutare

VIDEO! Hotii au facut pana prostului imediat dupa jaf

Doua femei din Manchester au vrut sa fure alcool dintr-un supermarket, numai ca au ramas in “pana prostului” exact cand plecau din parcarea magazinului.

Rose Devlin si Denise Egan au pus in caruciorul de cumparaturi sticle de alcool in valoare de peste 450 de Euro, numai ca nu au avut nici o intentie sa le plateasca. Una dintre femei i-a atras atentia paznicului, in timp ce a doua a iesit cu marfa, indreptandu-se spre masina.

Cele doua hoate au luat atat de multe sticle incat abia le-au indesat in portbagajul masinii. Cand a venit momentul evadarii, surpriza! Autoturismul nu mai avea combustibil, asa ca englezoaicele au trebuit sa impinga masina pana la prima benzinarie.

Conform DailyMail, Rose Devlin si Denise Egan nu au fost arestate imediat, ci in momentul in care s-au intors la supermarket, pentru o a alta sesiune de "cumparaturi". De data aceasta, femeile au vrut sa scape cu produse in valoare de aproape 200 de Euro, dar au ajuns pe mana autoritatilor.

Cele doua au trebuit sa plateasca despagubiri magazinului, iar Denise Egan a fost condamnata la 2 ani in inchisoare. "Mi-am invatat lectia si o sa ma feresc de alte incurcaturi pe viitor", a declarat englezoaica.

Foto: dailymail.co.uk



Iulia Timosenko, plina de vanatai. Fostul prim-ministru ucrainean va primi ingrijiri in afara inchisorii... Vanduta la 7 ani, o tanara din Taiwan vrea sa-si revada mama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x