Antena Căutare

VIDEO: Înregistrarea în care teroristul Amedy Coulibaly vorbeşte despre atentate! Imaginile îţi dau fiori

Într-o înregistrare video apărută pe Internet duminică, Amedy Coulibaly vorbeşte despre acţiunile sale şi revendică apartenenţa la gruparea Statul Islamic.

Într-o înregistrare video apărută pe Internet duminică, Amedy Coulibaly vorbeşte despre acţiunile sale şi revendică apartenenţa la gruparea Statul Islamic.

SURSA VIDEO: DailyBuzzz

Teroristul acuzat de uciderea unei poliţiste la Montrouge şi alţi patru ostatici în magazinul evreiesc din Paris este prezentat ca un "soldat al califatului" şi îşi prezintă jurământul de credinţă faţă de "califatul islamic al lui Al-Baghdadi".

Calm şi calculat, Coulibaly precizează că s-a sincronizat cu fraţii Kouachi, că lucrurile au fost făcute "puţin împreună, puţin separat, pentru a avea un impact cât mai mare". El mai spune că le-a dat bani pentru a finaliza operaţiunea.

Filmuleţul este alcătuit din mai multe cadre, iar anchetatorii sunt de părere că Amedy l-a realizat în zile diferite.

Amedy Coulibaly a fost ucis vineri, în asaltul forţelor franceze asupra magazinului evreiesc din Paris, unde ţinea ostatici. Autorităţile cred că a avut-o alături pe iubita sa, Hayat Boumeddiene, aceasta fiind de negăsit.

CITEŞTE ŞI:

Hayat Boumeddiene este cea mai căutată femeie din lume! Cum s-a transformat dintr-o persoană normală în teroristă

O poveste ce pare desprinsă din filme! Cum au supravieţuit ostaticii de la magazinul din Paris şi de la tipografie

VIDEO: Teroristul de la magazinul din Paris a fost omorât de trupele franceze

Hayat Boumeddiene este cea mai căutată femeie din lume! Cum s-a transformat dintr-o persoană normală în teroristă... Imagini emoţionante cu marşul istoric! Parisul, capitala mondială a luptei împotriva terorismului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x