Antena Căutare

Hayat Boumeddiene este cea mai căutată femeie din lume! Cum s-a transformat dintr-o persoană normală în teroristă

Hayat Boumeddiene, partenera lui Amedy Coulibaly, s-ar afla undeva în Turcia sau în Siria, potrivit informaţiilor obţinute de presa franceză.

Hayat Boumeddiene este cea mai căutată femeie din lume! Cum s-a transformat dintr-o persoană normală în teroristă Galerie
| hepta.ro

Hayat Boumeddiene, partenera lui Amedy Coulibaly, s-ar afla undeva în Turcia sau în Siria, potrivit informaţiilor obţinute de presa franceză.

Căutată pentru presupusul său rol în atacul armat de la Montrouge asupra unei polițiste pe care ar fi ucis-o prietenul său, precum și pentru o eventuală implicare în luarea de ostatici de la magazinul evreiesc soldată cu patru morți, Hayat ar fi fugit în Turcia sau Siria, imediat după atac.

Alte surse susţin că Hayat s-ar afla în Siria de pe 2 ianuarie şi că nu ar fi putut participa la evenimentele sângeroase.

CINE ESTE HAYAT BOUMEDDIENE?

Hayat Boumeddiene are 26 de ani, este din Villiers-sur-Marne, Franţa, şi mai are şase fraţi. Mama ei a murit când aceasta avea 8 ani, iar ea şi unii dintre fraţi au fost daţi în îngrijirea statului.

Până în 2009, a lucrat pe un post de casieră. Imediat după ce l-a cunoscut pe Amedy Coulibaly, a renunţat la job şi s-a hotărât să devină extrem de religioasă. Ziarul Le Parisien scrie că cei doi nu au făcut nicio ceremonie civilă legală în Franţa.

Hayat Boumeddiene şi Amedy Coulibaly au locuit într-un apartament situat deasupra unui restaurant indian aproximativ cinci ani, potrivit unui vecin care vrea să-şi păstreze anonimatul, informează CNN.

Potrivit anchetatorilor, în 2014 au fost efectuate 500 de apeluri între Hayat şi Izzana Hamyd, soţia teroristului Cherif Kouachi, cel care a omorât jurnaliştii de la redacţia Charlie Hebdo.

Presa din Franţa a intrat în posesia unor fotografii grăitoare cu Hayat şi Amely de pe vremea în care formau un cuplu normal, precum şi poze în care femeia apare îmbrăcată cu un văl islamic şi ţine în mână o arbaletă.

Hayat Boumeddiene şi Amedy Coulibaly


CITEŞTE ŞI:

VIDEO: Teroristul de la magazinul din Paris a fost omorât de trupele franceze

O poveste ce pare desprinsă din filme! Cum au supravieţuit ostaticii de la magazinul din Paris şi de la tipografie

Înregistrarea conversaţiei dintre teroriştii din Paris şi un post TV! Care erau cerinţele atacatorilor

O poveste ce pare desprinsă din filme! Cum au supravieţuit ostaticii de la magazinul din Paris şi de la tipografie... VIDEO: Înregistrarea în care teroristul Amedy Coulibaly vorbeşte despre atentate! Imaginile îţi dau fiori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x