Antena Căutare

VIDEO! Jaf armat filmat in direct la un magazin de bijuterii din Suedia! Un hot a fost grav ranit de politisti

Scene extrem de violente au fost filmate de mai multi videoamatori intr-un oras din Suedia. Un hot a fost impuscat de politisti, in timpul unui jaf armat petrecut in plina zi, pe o strada pietonala. Grav ranit, individul se afla, in prezent, intre viata si moarte. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.

Incidentul s-a petrecut intr-un oras situat la doar o ora de mers cu trenul de Stockholm. Politistii au intervenit dupa ce au fost anuntati ca patru indivizi inarmati si mascati atacasera un magazin de bijuterii din centrul orasului. Oamenii legii au tras focuri de avertisment cand au constatat ca hotii erau pe cale sa fuga cu o masina.

Schimbul de focuri s-a desfasurat sub privirile ingrozite ale clientilor de la etajul centrului comercial. Fireste, unii dintre acestia s-au grabit sa filmeze incidentul.

Hotii au ripostat cu pistoale automate Kalasnikov, iar politistii au tras si ei in plin. Ranit la cap, unul din banditi a cazut la pamant. Ceilalti au reusit sa urce in masina si n-au ezitat sa treaca peste corpul camaradului lor, pentru a fugi.

Masina hotilor a demarat in viteza, in timp ce trecatorii nici nu intelegeau bine ce se intampla. Ca prin minune, niciunul dintre ei nu a fost ranit.

Ranitul, in varsta de 26 de ani, a fost transportat la spital, in stare foarte grava. El are deja la activ o condamnare penrtu trafic de droguri. Dupa cateva sute de metri, hotii au abandonat masina si au fugit cu un alt vehicul. Politia a instalat baraje pe soselele din jurul orasului iar in cursul serii a anuntat arestarea a trei persoane. Nu se stie daca este vorba chiar de hoti sau de complici ai acestora, dar ancheta este inca in desfasurare.

Hugo Chavez va ramane la putere chiar daca nu va putea depune juramantul pentru un nou mandat ... Ce a scris presa straina despre incinerarea lui Sergiu Nicolaescu si despre viata si opera acestuia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x