Antena Căutare

VIDEO! O tanara fosta membra din trupele lui Gaddafi, prinsa de rebeli, cere indurare

Povesti cutremuratoare ies la iveala din Libia, dupa ce regimul lui Muammar Gaddafi a cazut. O tanara de doar 19 ani, membra a temutelor militii, recunoaste ca a acceptat rolul de asasin. A executat 11 oameni, iar acum, cand a fost prinsa de rebeli, cere indurare.

Nisreen zace acum pe patul unui spital din Tripoli, pazita de rebeli. Tanara a facut parte din militia feminina a lui Gaddafi, unde a fost antrenata ca lunetist. Fata de 19 ani, cu ochii caprui, poarta insa povara a 11 crime, pe care le-a recunoscut. A omorat, la ordin, prizonieri.

Ne aduceau cate un prizonier si strigau: "Impusca-l!" Erau soldati langa mine si in spatele meu si-mi spuneau: "Daca nu tragi, te vom impusca noi!"

Fata-soldat spune ca nu s-a inrolat de bunavoie in militii. Ar fi fost fortata de sefa gruparii. Ca membra a miliaiei, tanara avea un venit cu care-si putea ajuta mama bolnava de cancer. Insa viata in uniforma a fost un cosmar. Ea se plange ca ar fi fost violata de superiori, militari influenti, apropiati ai familiei lui Gaddafi. Tot ei ar fi obligat-o sa devina asasina, in ultimele zile ale regimului.

Tanara asteapta acum sa fie judecata. Cu ochii in lacrimi, spera ca rebelii o vor lasa sa plece acasa.

VIDEO! Vulcanul Etna a erupt din nou... VIDEO! O jurnalista din China, luata de un val de 20 de metri in timpul unei transmisii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x