Antena Căutare

VIDEO! Patinoar la primul etaj al Turnului Eiffel

Parizienii pasionati de patinaj au ocazia anul acesta sa se dea cu patinele. la inaltime. La primul etaj al celebrului Turn Eiffel a fost amenajat un patinoar. Cei mai incantati au fost copiii. O scoala pariziana a organizat chiar o excursie la noua atractie a capitalei franceze. Patinoarul va fi deschis pana la sfarsitul lunii ianuarie.

Cu o suprata de 200 de metri patrati, patinoarul aflat la aproape 60 de metri deasupra solului le ofera vizitatorilor o panorama superba. Asa cum era de asteptat, cei mai mari fani ai noii atractii din Turnul Eiffel sunt copiii.

Pentru a preveni posibilele accidente, organizatorii au luat toate masurile de siguranta.Este pentru al doilea an consecutiv cand un patinoar este amplasat in Turnul Eiffel.

Organizatorii se asteapta ca patinoarul sa atraga zilnic sute de vizitatori, mai ales ca intrarea este libera. In plus, la sfarsitul sedintei de patinaj oamenii se pot incalzi cu un pahar de vin fiert sau cu o cana de ciocolata calda. Patinoarul va fi deschis pana pe 31 ianuarie.



Foto: globalgrasshopper.com

UPDATE! Premierul Monti a obtinut votul de incredere al deputatilor pentru planul sau anticriza... Stare de urgenta in Kazahstan!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x