Antena Căutare

VIDEO! Romanii, ironizati la „Saturday Night Live”

Dupa “salutul romanesc” cu mana intinsa prezentat de francezi, acum vine randul americanilor sa-i ironizeze pe romani, in emisiunea „Saturday Night Live”, de la televiziunea NBC.



Vezi imaginile cu salutul romanesc de la „Saturday Night Live"!





Intr-o emisiune difuzata pe 17 aprilie, umoristul Jonathan Lambert a ironizat romanii. El a spus ca vrea ca, la finalul reprezentatiei sale, sa aduca un ultim omagiu in semn de multumire pentru faptul ca a fost invitat in fiecare emisiune. Lambert a spus ca omagiul se refera la prezentarea "salutului romanesc", un gest executat cu palma intinsa, in semn de cersit.

Salutul romanesc, in viziunea francezilor



Ambasada Romaniei din Franta a reactionat la "salutul romanesc". "Noi am trimis scrisori de protest, in care am cerut prezentarea de scuze si sanctionarea persoanelor responsabile la presedintele France Television. Am sesizat si consiliul suprem al audiovizualului din Franta", a declarat Roxana Iftimie, insarcinat cu afaceri la Ambasada Romaniei din Franta.

Deocamdata, ambasada nu a a primit niciun raspuns. Insa momentul "de umor" de la televiziunea franceza poate fi samburele unui mega-scandal. Mai ales ca nu a fost o gafa intamplatoare, ci o scena atent pregatita. S-a vazut clar atunci cand tot publicul, fara sa fie invitat, s-a ridicat in picioare si l-a imitat pe comediant.

Nezavisimaia Gazeta: Soarta Transnistriei, decisa de oamenii de afaceri... Autorul atentatului sinucigas de la Stockholm era casatorit cu o romanca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x