Antena Căutare

VIDEO-SOC! Muammar Gaddafi, "violat" inainte de a fi executat

Dupa ce a fost capturat de rebeli, fostul dictator libian Muammar Gaddafi a fost batjocorit si sodomizat cu degetele, potrivit unui filmulet dat publicitatii de site-ul LiveLeak.com. Apoi, potrivit medicilor legisti de la morga din Misrata unde s-a efectuat autopsia, Gaddafi a fost executat prin impuscare, de la mica distanta, in cap.

Trupul neinsufletit al lui Muammar Gaddafi a fost expus, dupa incheierea expertizei medico-legale intr-un fost magazin de carne din Misrata. Sute de barbati, femei si copii s-au aliniat duminica pentru a vedea cadavrului fostului dictator. Libienii vor sa fie siguri ca omul care a condus tara cu mana de fier mai bine de 40 de ani este mort de-a binelea.

Alaturi de corpul lui Gaddafi, au mai fost "etalate" trupurile fiului cel mic al dicatorului si cel al fostului ministru al Apararii, Abu Bakr Younis. Iar o fotografie cu trupul lui Gaddafi a devenit cel mai ravnit suvenir pentru libienii fericiti ca au scapat de excentricul dictator.

Ucis in orasul sau natal, Sirte, cadavrul colonelului Gaddafi a fost adus in Misrata si depus intr-un fost magazin de carne, devenit acum o a doua Mecca pentru libieni. Si asa va mai ramane pentru cateva zile, in ciuda faptului ca legea islamica prevede inhumarea la 24 de de ore de la producerea decesului.

Foto: totallycoolpix.com

Bulgarii se bucura de criza din Grecia... Captura-record de droguri: 9 tone de marijuana = 800.000 $...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x