Antena Căutare

VIDEO SOCANT! Primele imagini cu ciocnirea feroviara din Argentina

Imaginile arata cat de puternica a fost ciocnirea. Doua vagoane au sarit de pe sine, iar explozia asurzitoare i-a ingrozit pe pasageri. Au urmat scene de groaza in gara de la Buenos Aires.

Cand mai avea 40 de metri, viteza era de 20 de kilometri la ora. E o viteza normala pentru un tren care intra in gara.

Si mecanicul, care ieri era scos tap ispasitor, pare sa fi fost reabilitat peste noapte. Nu ne explicam ce s-a intamplat, pentru ca mecanicul era la post, dar trenul nu s-a oprit.

Echipele de slavare luptau sa scoata ranitii din primele vagoane. Acolo au fost cele mai multe victime. In asteptarea salvarilor, asezau oamenii, pur si cimplu, pe jos, in salile de asteptare.

Argentina este in doliu pentru victimele tragediei feroviare de ieri. Sunt cel putin 50 de morti si peste 670 de raniti, iar bilantul ar putea creste. 12 persoane sunt date disparute. Cauzele tragediei sunt tot mai neclare si nici imaginile surprinse de camerele de supraveghere in momentul impactului nu ii ajuta prea mult pe anchetatori.

Zeci de familii iau acum la rand spitalele pentru ca nu au vesti de la rude sau prieteni. Autoritatile incearca cu disperare sa afle cauzele tragediei. Daca la inceput s-a spus ca trenul a intrat in gara cu viteza prea mare, ipoteza nu mai sta in picioare.

Pana la terminarea anchetei, bilantul accidentului tot creste. Sunt deja 50 de decese confirmate si aproape sute de raniti.

Parlamentarii bulgari si-au inghetat salariile la nivelul lui 2009, pentru al treilea an la rand... SUA: 7 puscasi marini morti, dupa ciocnirea a doua elicoptere militare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x