Antena Căutare

Violente in Egipt: Mai mult de 30 de oameni au fost ucisi si peste 300, raniti

A curs din nou sange pe strazile din Egipt. Peste 30 de oameni au fost ucisi si peste 300, raniti in confruntarile cu fortele de ordine. Manifestantii au iesit in strada pentru ca judecatorii au condamnat la moarte 21 de oameni implicati anul trecut intr-un incident mortal ce a avut loc la un meci de fotbal

Protestatarii s-au batut cu politistii langa piata Tahrir din Cairo pentru a doua noapte consecutiv. Tinerii au aruncat cu pietre in oamenii legii, care au fost nevoiti sa intervina cu gaze lacrimogene.

S-au dat lupte grele si pe strazile din Alexandria iar in Suez, sute de militanti mascati au incendiat si distrus o sectie de politie.

32 de oameni au murit peste trei sute au fost raniti in urma protestelor de ieri. Egiptenii au iesit in strada dupa ce au aflat ca judecatorii i-au condamnat la moarte pe 21 de oameni, implicati intr-un incident mortal, anul trecut.

UPDATE! Bilant oficial: Cinci morti si 370 de raniti in confruntarile de vineri din Egipt... Revolta cu peste 60 de morti intr-o inchisoare din Venezuela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x