Căutare Live

Virusuri mortale în Țara Soarelui Răsare. Cum a ajuns Ebola în Japonia

Japonia, țara care va organiza anul viitor Jocurile Olimpice, a luat o măsură care i-a uimit pe mulți.

Japonia a introdus cu bună știință în țară mai multe virusuri mortale printre care se numără și Ebola.

Astfel, există foarte multe temeri cu privire la numărul mare de turiști ce ar urma să ajungă în Japonia la Jocurile Olimpice din 2020, iar aceștia ar putea să aducă cu ei astfel de virusuri letale. Pentru că țara nu s-a mai confruntat cu așa ceva până în prezent, japonezii doresc să pregătească în prealabil o așa zisă „trusă de ajutor”.

Cele cinci virusuri au fost aduse în Japonia în luna septembrie a acestui an și sunt cele mai periculoase care au ajuns vreodată în mod intenționat în această țară, nivelul de biosiguranță fiind de patru.

Virusurile sunt găzduite de către Institutul Național de Boli Infecțioase care se găsește la numai 30 de kilometri de capitala țării, Tokyo.

Ce este Ebola

Ebola este o boală infecțioasă virală severă, adesea fatală, provocată de virusul Ebola, care se manifestă prin afecțiuni hemoragice severe la oameni. Are o rată de letalitate de până la 90% la om. Virusul Ebola a fost identificat pentru prima dată în 1976.

Citește și: 150 de ore a muncit designerul Ciucu la costumul lui Iohannis. Secretele fracului purtat de Președinte în Japonia

Citește și: Panică națională în Japonia după ce aceasta a importat virusul Ebola: „Suntem îngrijoraţi şi nu putem accepta aşa ceva"

Citește și: Primele imagini de la Banchetul Imperial din Japonia. Ce ţinută a ales să îmbrace soţia lui Klaus Iohannis

Sursă: editiadedimineata.ro

VIDEO - Mireasă lovită cu bestialitate în ziua nunții de către soț! Femeia a căzut pe spate de la lovitura puternică... Mai multe familii vietnameze care se tem că rude se află între cele 39 de persoane moarte în camionul groazei de la Lond...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri