Antena Căutare

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj neașteptat soldaților ruși. Ce le-a promis dacă se vor preda: „De ce să muriți?”

Volodimir Zelenski a ținut un discurs prin care și-a dorit să transmită un mesaj neașteptat soldaților ruși. Iată ce promisiune a făcut președintele Ucrainei militarilor din Rusia dacă se vor preda.

Colaj Volodimir Zelenski și alți soldați Galerie
Volodimir Zelenski a ținut un discurs prin care și-a dorit să transmită un mesaj neașteptat soldaților ruși. | Profimedia

Volodimir Zelenski a ținut un nou discurt prin care s-a adresat solaților ruși, în cea de-a treia săptămână de război. Armata Rusiei continuă să bombardeze Kievul, dar și alte orase importante din Ucraina.

Deși au existat mai multe întâlniri pentru a negocia condițiile de pace dintre Rusia și Ucraina, cele două state nu au ajuns la o înțelegere. Președintele Ucrainei a încercat să pună presiune pe umerii soldaților ruși pentru a încheia războiul. Iată ce mesaj neașteptat a transmis liderul ucrainean.

Ce le-a promis Volodimir Zelenski soldaților ruși prin intermediul mesajului

Liderul ucrainean a surprins pe toată lumea cu un discurs emoționant prin care le cere soldaților ruși, în special recruţilor, să se predea. De asemenea, Volodimir Zelenski evidențiază faptul că aceștia vor fi tratați decent dacă acceptă să se supună cerinței sale.

„Vreau să le spun ceva soldaţilor ruşi. Celor care deja sunt pe pământul nostru. Şi care urmează să fie trimişi să lupte împotriva noastră.

Recruţi ruşi! Ascultaţi-mă cu atenţie. Ofiţeri ruşi! Aţi înţeles deja totul. Nu o să luaţi nimic din Ucraina. O să luaţi vieţi. Sunteţi mulţi. Dar şi viaţa voastră va fi luată.

Citește și: Ce a cerut Volodimir Zelenski de la NATO. Avertismentul președintelui ucrainean: „E doar o chestiune de timp”

De ce să muriţi? Pentru ce? Ştiu că vreţi să supravieţuiţi. Vă ascultăm conversaţiile în interceptări, ascultăm ce credeţi cu adevărat despre acest război fără sens, despre această ruşine şi despre statul vostru. Discuţiile dintre voi. Apelurile voastre către casă, către familie. Auzim totul. Tragem concluzii. Ştim cine sunteţi”, a declarat Volodimir Zelenski, potrivit news.ro.

“Drept urmare, vă ofer o opţiune. În numele poporului ucrainean, vă dau o şansă. Şansa de a supravieţui. Dacă vă predaţi forţelor noastre, vă vom trata aşa cum trebuie trataţi oamenii. Ca oameni, cu decenţă. Într-un fel în care nu aţi fost trataţi în armata voastră. Şi într-un fel în care armata voastră nu îi tratează pe ai noştri. Alegeţi!”, a mai adăugat președintele Ucrainei.

Volodimir Zelenski, despre pierderile pe care le-a suferit Rusia în cele trei săptămâni de război

Armata ucraineana încearcă să facă față invaziei rusești și bombardamentelor. Deși soldații ruși sunt mai numeroși, Volodimir Zelenski a declarat faptul că Rusia a pierdut în război mai multe elicoptere rusești, 80 de avioane de război, sute de tancuri şi mii de alte echipamente.

Citește și: Ce au vorbit la telefon Klaus Iohannis și Volodimir Zelenski. Ce asigurări i-a dat președintele României omologului ucrainean

“În 19 zile, armata rusă a pierdut mai mult în Ucraina decât a pierdut în două războaie sângeroase şi lungi în Cecenia. Pentru ce?”, a mai spus liderul ucrainean, potrivit sursei citate mai sus.

Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la luptă: „Miza e Ucraina”. Mesajul surprinzător al miliardarului... Când se va termina războiul din Ucraina, potrivit consilierului șefului de cabinet al președintelui Volodimir Zelenski...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x