Antena Căutare

WikiLeaks va publica doua milioane de e-mail-uri apartinand unor oficiali sirieni

WikiLeaks a anuntat ca, incepand de joi, va face publice, timp de doua luni, peste 2 milioane de e-mail-uri ce apartin unor oficiali sirieni. Julian Assange, fondatorul site-ului, a declarat ca acestea contin "informatii jenante" nu numai pentru Siria, ci si pentru adversarii ei.

Emailurile dateaza din august 2006 pana in martie 2012. Potrivit purtatorului de cuvant al WikiLeaks, Sarah Harrison, corespondentele apartin unor oficiali din Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Finantelor, cel al Transporturilor si Culturii, dar si unor companii de renume.

De asemenea, Harrison a mentionat ca acestea cuprind atat informatii intime, cat si date oficiale de mare importanta, unele despre transferurile financiare pe care Siria le-a facut catre alte natiuni.

In prezent, Julian Assange s-a refugiat la ambasada Ecuadorului de la Londra. El incearca sa scape de extradarea in Suedia, unde este acuzat de viol si agresiune sexuala.

Franta cere Guvernului Ponta "sa respecte valorile democratice si statul de drept"... Lupta politica la Bucuresti: Romania risca infringementul si suspendarea dreptului de vot in Consiliul European...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x