Antena Căutare

Zeci de ani de inchisoare, pentru 8 romani judecati pentru furt in Marea Britanie

Opt cetateni romani au fost condamnati in total la aproximativ 24 de ani de inchisoare pentru furturi de bani, bunuri si bijuterii din mici magazine de cartier in sudul tarii Galilor si Anglia, informeaza BBC.

Cei trei barbati si cinci femei au primit pedepse cu inchisoarea cuprinse intre doi si patru ani fiecare, in functie de rolul pe care l-au jucat in cursul unei serii de furturi in tara Galilor si Anglia. Ei au furat bani si bunuri in valoare totala de 170.000 de lire sterline (aprox. 213.000 de euro) in decurs de cinci luni. In timp ce unul dintre ei ii distragea atentia vanzatorului, altul se ocupa de furt.

Un judecator din cadrul Merthyr Crown Court a subliniat ca acestia au fost implicati intr-o "conspiratie sofisticata si hotarata". Cel putin 14 magazine au fost vizate in tara Galilor in februarie si martie, inclusiv la Cardiff, Carmarthenshire si Newport. Iar potrivit BBC, cei opt infractori condamnati pentru conspiratie in vederea comiterii de furturi sunt Lorina Belcu, care a primit o pedeapsa de patru ani de inchisoare, Catalina Chiciu (3 ani si jumatate), Elena Iordache (3 ani si 4 luni), Cerasela Mihalache (3 ani si 4 luni), Constantin Lazarica (3 ani), Viorel Velcu (2 ani si 8 luni), Ciprian Stavarache (2 ani si 4 luni) si Loredana Baceanu (2 ani).

Romanii au furat bijuterii in valoare de aproximativ 128.000 de lire sterline (peste 160.000 de euro) si suma de aproximativ 41.000 de lire sterline (peste 51.000 de euro) in numerar, dar si laptopuri, telefoane mobile si echipament de navigare prin satelit.

SUA acorda un nou ajutor, de 45 mil. $, populatiei si opozitiei siriene... Consulul Romaniei la Milano, preocupat de sufletul manechinelor si ingrijorat de disfunctiile erectile cauzate de steroi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x