Antena Căutare

De ce poartă soția CEO-ului Red Bull Formula 1 numai alb. Fosta Spice Girl are un motiv întemeiat

Geri Halliwell este una dintre membrele trupei Spice Girl. Și-a câștigat faima datorită nuanței aparte a părului, dar și în urma alegerilor vestimentare excentrice. De-a lungul anilor, gusturile sale s-au rafinat.

Geri Halliwell în rocie albă pe covorul roșu, Geri Halliwell, Christian Horner, Max Verstappen, Sergio Perez și Brad Pitt, Spice Girls pe scenă Galerie
Geri Halliwell este departe de ținutele care au făcut-o faimoasă în anii '90 | GettyImages

Geri Halliwell, soția CEO-ului echipei Red Bull din Formula 1, Christian Horner, a stârnit întotdeauna controverse cu ținutele sale. Cunoscută și ca Ginger Spice, aceasta a știut întotdeauna să atragă atenția celor din jur.

Dacă în perioada de glorie a formației Spice Girl Geri apărea aproape întotdeauna în presa mondenă pentru alegerile extravagante - precum faimoasa ținută de la Brit Award din 1997-, de-a lungul timpului aceasta și-a redefinit stilul, creându-și unul propriu.

Citește și: Vestea aşteptată de fani din întreaga lume a venit! Una dintre cele mai îndrăgite trupe se reuneşte. Fetele de la Spice Girls vor cânta la nunta prinţului Harry

De ce poartă Geri Halliwell numai alb. Fosta Spice Girl are un motiv întemeiat

La o distanță de 20 de ani și doi copii, Geri a luat o decizie radicală în ceea ce privește stilul său vestimentar.

După ce fanii au luat cu asalt rețelele de socializare întrebându-se dacă alegerile vestimentare ale vedetei, începând cu aprilie 2019, au un motiv ascuns, aceasta a făcut totul public.

Cântăreața a dezvăluit, conform Mirror, că a ales în mod conștient să nu poate haine în diferite culori de patru ani: „E mult mai simplu. E ca și cum aș îmbrăca o uniformă școlară.”

Geri dezvăluie că: „Se potrivește cu orice și nu mai trebuie să îmi fac griji dimineața. Pare că m-am străduit, dar, de fapt, nu e deloc așa.”

Miranda Holder, stilist al vedetelor, spune că albul denotă eleganță, iar cine poate purta cu succes această culoare este într-adevăr plin de bani. Cu toate acestea, stilistul susține că acest look poate fi totuși reprodus și cu un buget la mic.

Citește și: Geri Halliwell s-a despartit de iubit dupa doi ani de relatie

În ciuda faptului că poartă aceeași culoare tot timpul, acest lucru nu înseamnă că Geri nu se distrează în continuare cu alegerile sale vestimentare. Fosta cântăreață poartă o varietate de stiluri diferite și nu tinde să-și reproducă ținutele.

Ea a fost văzută urmărind finala feminină Euro 2022 îmbrăcată într-un tricou alb al Angliei și pantaloni de jogging asortați - în timp ce poza în fața reporterilor alături de colega de trupă Melanie C.

Ea a fost văzută purtând orice, de la rochii elegante de vară la costume, dar, desigur, acestea sunt întotdeauna albe. Geri este la lumi distanță de alegerile ei vestimentare din anii '90, unde în schimb a avut tendința de a opta pentru topuri subțiri, rochii scurte și pantaloni scurți care lăsau foarte puține imaginației.

Geri s-a bucurat de alegerile ei vestimentare mai controversate în timp ce făcea parte din Spice Girls. Ea a plecat brusc în 1998, iar ceilalți membri au luat-o pe drumuri separate în 2000.

În noiembrie anul trecut, cântăreața pop a optat să poarte un ansamblu complet alb, în carul petrecerii aniversare de 50 de ani a soțului său, Christian.

Citește și: Cursa din Formula 1™ a Marelui Premiu al Bahrainului a fost pe Antena 1! Max Verstappen a câştigat prima cursă a sezonului

În ultimele zile, Christian și Geri au fost prinși într-un vârtej mediatic, după ce acesta a fost acuzat de comportamente inadecvate.

Christian a fost investigat de un avocat independent, pentru a ajunge la o concluzie privind acuzațiile făcute de colega de sex feminin a acestuia.

Compania Red Bull a angajat anchetatorii pentru a efectua ancheta asupra lui Christian, care este directorul echipei principale de Formula 1™ a gigantului băuturilor energizante.

Mesajele dintre Christian și colega sa au ajuns în mediul online și au putut fi citite de oameni din întreaga lume. Nume importante din Formula 1™ au cerut transparență în acest caz, acuzațiile fiind deosebit de grave și dăunând sportului.

Cu toate acestea, Christian Horner a fost prezent în boxa Red Bull în acest weekend, când a avut loc prima cursă din sezonul 2024, Marele Premiu al Bahrainului. El a fost absolvit de vină.

Citește și: Formula 1, revenire spectaculoasă în audienţe la Antena 1. Calificările pentru Marele Premiu, cea mai urmărită etapă Formula 1

Geri Halliwell și-a însoțit soțul pe circuit. Potrivit Daily Mail, aceasta i-a cerut lui Christian să rupă orice legătură cu femeia care îl acuză de comportamente inadecvate la locul de muncă.

Acest lucru ar fi destul de greu de pus în practică, dat fiind că respectiva femeie lucrează în cadrul aceleiași companii și nu se pune problema să fie concediată.

În urma mesajelor devenite publice, Horner este îndemnat să-și dea demisia. Chiar tatăl campionului mondial susține că toată această problemă influențează negativ echipa.

„Este o tensiune aici în timp ce el își păstrează poziția. Echipa este în pericol de a fi sfâșiată. Nu poate continua așa cum este. Va exploda. El joacă rolul victimei, când el este cel care cauzează problemele”, a declarat Verstappen senior.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt Red Bull a ținut să specifice: „Nu există probleme aici. Echipa este unită și ne concentrăm pe curse.”

Cursa din Formula 1™ a Marelui Premiu al Bahrainului a fost pe Antena 1! Max Verstappen a câştigat prima cursă a sezonul... Cine este Susie Wolff, soția lu Toto Wolff de la Mercedes Formula 1™. Parcursul profesional al acesteia este unul demn d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x