Antena Căutare

Program Formula 1™, Marele Premiu al Azerbaidjanului. Urmărește spectacolul de la Baku LIVE pe canalele Antena și în AntenaPLAY

Antena este casa Formula 1™ în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport are 24 de curse şi este transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY.

Galerie
Spectacolul Formula 1™ continuă la Azerbaidjan | GettyImages

Antena este casa Formula 1™ în România pentru următorii trei ani. Toate cele 24 de curse pline de adrenalină pot fi urmărite pe canalele Antena și în AntenaPLAY.

După o victorie spectaculoasă pentru charles Leclerc, Formula 1™ ajunge în Azerbaidjan, în weekendul 13 - 15 septembrie. Următoarea cursă va fi în Singapore, în weekendul 20 - 22 septembrie.

Citește și: Formula 1, lider de audienţă. Charles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Program Formula 1™, Marele Premiu al Azerbaidjanului. Urmărește spectacolul de la Baku LIVE pe canalele Antena și în AntenaPLAY

Articolul continuă după reclamă

În weekendul 13 - 15 septembrie, pe canalele Antena și în AntenaPLAY se pot urmări antrenamentele, calificările și cursa Marelui Premiu al Azerbaidjanului. Cea de-a 17 cursă a sezonului este LIVE!

Ollie Bearman îi va lua locul lui Kevin Magnussen în Marele Premiu al Azerbaidjanului, din cauza suspendării lui Magnussen, în urma incidentului cu Pierre Gasly de la Monza. Pilotul Haas a primit o penalizare de zece secunde și a fost suspendat pentru weekendul de la Baku.

Citește și: Urmărește acum calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY și pe Antena 3 CNN

Vineri, 13 septembrie, de la ora 12:30 va avea loc prima sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 16:00, va avea loc a doua sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 14 septembrie, de la 11:30 va avea loc a treia sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 15:00, vor avea loc calificările Marelui Premiu al Azerbaidjanului, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY. Sesiunea de calificări va fi pregătită în studio începând cu ora 14:45.

Duminică, 15 septembrie, de la 14:00 va avea loc cursa Marelui Premiu al Azerbaidjanului, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Cursa va fi pregătită în studio începând cu ora 13:45.

Citește și: Cursa din Formula 1™ pentru Marelui Premiu al Italiei a fost pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Charles Leclerc a câştigat la Monza

Circuitul stradal de la Baku a debutat în Formula 1™ în 2016, atunci când a găzduit Marele Premiu al Europei. Din 2017, acelaşi circuit a găzduit Marele Premiu al Azerbaidjanului, devenind una dintre cele mai interesante curse din sezon.

Turul de circuit are 6,003 km, iar piloţii trebuie să parcurgă 51 de tururi, pentru a acoperi distanţa de 306.049 km. Recordul pe tur este deţinut de Charles Leclerc, cel care a reuşit în 2019 să încheie turul la 1:43.009.

În urmă cu un an, Sergio Pérez de la Red Bull a câştigat Marele Premiu al Azerbaidjanului, fiind urmat de Max Verstappen şi de Charles Leclerc.

Înaintea acestei curse, Max Verstappen este liderul clasamentului, cu 303 puncte, fiind urmat de Lando Norris, cu 241 de puncte, iar pe locul trei provizoriu este Charles Leclerc, cu 217 puncte.

La constructori, lupta este mult mai strânsă. Red Bull se află pe primul loc, cu 446 de puncte, în timp ce McLaren este imediat după cu 438 de puncte. Ferrari completează podiumul cu 407 puncte.

Pentru mai multe detalii despre Formula 1™ accesează Antena Sport.

Citește și: Vezi acum cursa Formula 1™ pentru Marele Premiu al Italiei. Bătălia pentru victorie este LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Citește și: S-au încheiat calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu al Italiei. Lando Norris în pole position la Monza

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru Marele Premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x