Antena Căutare

Program Formula 1™, Marele Premiu al Belgiei. Urmărește spectacolul LIVE pe canalele Antena și în AntenaPLAY, 26 - 28 iulie 2024

Antena este casa Formula 1™ în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport are 24 de curse şi este transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY.

Galerie
A 14-a cursă din sezon se desfășoară pe circuitul de la SPA-Francorchamps | GettyImages

Antena este casa Formula 1™ în România pentru următorii trei ani. Toate cele 24 de curse pline de adrenalină pot fi urmărite pe canalele Antena și în AntenaPLAY.

După o cursă controversată pe Hungaroring, Formula 1™ ajunge la SPA în weekendul 26 - 28 iulie. Aceasta este ultima cursă înainte de vacanța de vară a piloților, care va dura aproximativ o lună. Următoarea cursă va fi în Olanda, în weekendul 23 - 25 august.

Citește și: Cursa din Formula 1™ pentru Marelui Premiu al Ungariei a fost pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Oscar Piastri a câştigat la Budapesta

Program Formula 1™, Marele Premiu al Belgiei. Urmărește spectacolul LIVE pe canalele Antena și în AntenaPLAY, 26 - 28 iulie 2024

Articolul continuă după reclamă

În weekendul 26 - 28 iulie, pe canalele Antena și în AntenaPLAY se pot urmări antrenamentele, calificările și cursa Marelui Premiu al Belgiei.

Vineri, 26 iulie, de la ora 14:30 va avea loc prima sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 18:00, va avea loc a doua sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 27 iulie, de la 13:30 va avea loc a treia sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 17:00, vor avea loc calificările Marelui Premiu al Belgiei, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY. Sesiunea de calificări va fi pregătită în studio de la ora 16:45.

Duminică, 28 iulie, de la 16:00 va avea loc cursa Marelui Premiu al Belgieii, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Cursa va fi pregătită în studio de la ora 15:45.

Citește și: Urmărește acum cursa Formula 1™ pentru Marele Premiu al Ungariei. Bătălia pentru victorie este LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Circuitul de la Spa a organizat primul Grand Prix în 1950 şi se află printre preferatele piloţilor. Cu o lungime de 70004 metri, piloţii trebuie să parcurgă 44 de tururi în cursa de duminică. Recordul este deţinut de Valtteri Bottas, cel care a încheiat un tur cu timpul de 1:46.286, în 2018.

Pentru mai multe detalii despre Formula 1™ accesează Antena Sport.

Citește și: S-au încheiat calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu al Ungariei. Lando Norris pleacă din pole position pe Hungaroring

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Citește și: Vezi acum calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu al Ungariei. Confruntările sunt LIVE în AntenaPLAY și pe Antena 3 CNN

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru Marele Premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cursa din Formula 1™ pentru Marelui Premiu al Ungariei a fost pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Oscar Piastri a câştigat la ... Program Formula 2™ și Formula 3™, Marele Premiu al Belgiei, 26 - 28 iulie. În acest weekend revine Porsche Mobil 1 Super...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x