Antena Căutare

Program Formula 2™ și Formula 3™, Marele Premiu al Belgiei, 26 - 28 iulie. În acest weekend revine Porsche Mobil 1 Supercup 2024

Antena este casa Formula 1™ în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY.

Galerie
Spectacolul continuă la SPA în acest weekend | GettyImages

Antena este casa Formula 1™ în România. Sezonul 2024 este plin de adrenalină și poate fi urmărit pe canalele Antena și în AntenaPLAY.

Citește și: Program Formula 1™, Marele Premiu al Belgiei. Urmărește spectacolul LIVE pe canalele Antena și în AntenaPLAY, 26 - 28 iulie 2024

După o cursa de pe Hungaroring, Formula 2™ revine în weekendul 26 - 28 iulie la SPA.

Program Formula 2™, Marele Premiu al Belgiei, exclusiv în AntenaPLAY, 26 - 28 iulie

Articolul continuă după reclamă

Vineri, 26 iulie, de la ora 12:05, se vor desfășura antrenamentele, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 17:00 se vor desfășura calificările, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 27 iulie, de la ora 15:15 va avea loc cursa de sprint și va putea fi urmărită în exlusivitate în AntenaPLAY.

Duminică, 28 iulie, de la ora 11:00 va avea loc cursa Marelui Premiu al Belgiei, exclusiv în AntenaPLAY.

După nouă etape desfăşurate din acest sezon, Isack Hadjar este lider, cu 140 de puncte acumulate, în timp ce Paul Aron este pe locul secund. La constructori, lupta este una strâns la vârf.

Invicta Racing este pe primul loc în clasamentul general, cu 184 de puncte. Pe locul secund se clasează Campos, cu 178 de puncte, iar pe trei, cu 175 de puncte, este poziţionată MP Motorsport.

Citește și: Cursa din Formula 1™ pentru Marelui Premiu al Ungariei a fost pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Oscar Piastri a câştigat la Budapesta

Formula 3™ revine în weekendul 26 - 28 iulie cu Marele Premiu al Belgiei.

Program Formula 3™, Marele Premiu al Blegiei, exclusiv în AntenaPLAY, 26 - 28 iulie

Vineri, 26 iulie, de la ora 10:55, se vor desfășura antrenamentele, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 16:05 se vor desfășura calificările, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 27 iulie, se va desfășura cursa de sprint, exclusiv în AntenaPLAY, de la ora 10:50.

Duminică, 28 iulie, va avea loc cursa Marelui Premiu al Belgiei, de la ora 09:30, exclusiv în AntenaPLAY.

După opt etape desfăşurate în acest sezon, lupta pentru primul loc este una strânsă. Trei piloţi sunt despărţiţi de doar şase puncte. Gabriele Mini este lider, cu 119 puncte, Luke Browning se clasează pe locul secund, cu 115 puncte, în timp ce Lindblad se poziţionează pe locul trei, cu 113 puncte.

La constructori, Prema Racng este lider detaşat, cu 322 de puncte, în timp ce Art Grand Prix se clasează pe locul secund, cu 225 de puncte.

Citește și: Urmărește acum cursa Formula 1™ pentru Marele Premiu al Ungariei. Bătălia pentru victorie este LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Porsche Mobil 1 Supercup 2024 e live în AntenaPLAY

În acest weekend se va disputa a VI-a etapă Porsche Mobil 1 Supercup, la SPA, în Belgia.

2024 Porsche Supercup este al 32-lea sezon de Porsche Supercup. Prima cursă a avut loc pe 19 mai, în timp ce ultima e programată pe 1 septembrie. Piloţii care participă la curse vor concura pe acelaşi bolid, Porsche 911 GT3 Cup.

2024 Porsche Mobil 1 Supercup – echipele şi piloţii

1. BWT Lechner Racing – Harry King, Robert de Haan şi Theo Oeverhaus

2. Proton Hauber Competition – Alexander Tauscher, Sebastian Freymuth, Roar Lindland

3. Dinamic Motorsport – Aldo Festante, Francesco Braschi, Jaap van Lagen

4. Schumacher CLRT – Marvin Klein, Alessandro Ghiretti, Lary ten Voorde

5. Martinet – Louis Rousset, Fernando Monje

6. Martinet by Alméras – Mathys Jaubert, Victor Bernier

7. Ombra Racing – Keagan Masters, Lirim Zendeli, Risto Vukov

8. GP Elite – Sören Spreng, Samer Shahin

9. Uniserver by Team GP Elite – Huub van Eijndhoven, Kas Haverkort, Ariel Levi

10. The Driving Experiences SRL – Diego Bertonelli, Horst Felix Felbermayr

11. Prima Ghinzani Motorsport – Giuseppe Guirreri, Pietro Armanni, Simone Iaquinta

Citește și: S-au încheiat calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu al Ungariei. Lando Norris pleacă din pole position pe Hungaroring

Programul complet din 2024 pentru Porsche Mobil 1 Supercup

1. Imola Circuit, Imola – 17–19 mai

2. Circuit de Monaco, Monte Carlo – 24–26 mai

3. Austria Red Bull Ring, Spielberg – 28–30 iunie

4. Silverstone Circuit, Silverstone – 5–7 iulie

5. Hungaroring, Budapesta – 19–21 iulie

6. Circuit de Spa-Francorchamps, Stavelot – 26–28 iulie

7. Circuit Zandvoort, Zandvoort – 23–25 august

8. Autodromo Nazionale di Monza – 30 august — 1 septembrie

Pentru mai multe detalii legate de Formula 1™ accesați Antena Sport.

Citește și: Vezi acum calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu al Ungariei. Confruntările sunt LIVE în AntenaPLAY și pe Antena 3 CNN

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Citește și: Cursa din Formula 1™ pentru Marelui Premiu al Marii Britanii a fost pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Lewis Hamilton a câştigat cursa!

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru Marele Premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Program Formula 1™, Marele Premiu al Belgiei. Urmărește spectacolul LIVE pe canalele Antena și în AntenaPLAY, 26 - 28 iu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x