Antena Căutare

Grăsunica Adelina de la „Mireasă pentru fiul meu”, nedorită de mama soacră. A intrat în direct și și-a amenințat fiul!

Deși între Mihai și Adelina părea că se înfiripă o frumoasă relație de dragoste, se pare că... astrele nu le sunt favorabile. Astrele, dar mai ales familia băiatului.

Deși între Marius și Adelina părea că se înfiripă o frumoasă relație de dragoste, se pare că... astrele nu le sunt favorabile. Astrele, dar mai ales familia băiatului.

Mama lui Marius a intrat în direct și i-a transmis băiatului ei că Adelina nu este fata potrivită pentru el. Deși foarte multe voci cred că excesul ponderal al fetei nu ar fi pe placul potențialei mame soacre, se pare că la „minusuri” ar fi caracterul tinerei. Nici tatăl lui Marius nu a plăcut-o deloc pe Adelina.

Iubitorii show-ului matrimonial au fost contrariați de faptul că un tânăr de 26 de ani încă este ghidat de părinți cu fiecare decizie. "Du-te Marius de lângă Adelina, nu vezi că nu e votată, te lasă să cunoști și pe celelalte fete?", i-a spus mama tânărului. "Era să fac infarct!", a completat și tatăl concurentului.

Pășiți cu încredere în casa lui Bon Jovi. Vila este împânzită de poze cu familia... Cook&Play, cel mai savuros canal AntenaPlay. Nu trebuie să-l ratați!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x