Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Îl mai ții minte pe Cătălin Movileanu de la MPFM? Cum arată și cu ce se ocupă acum fostul concurent

Cătălin Movileanu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Acesta a participat de două ori la show-ul matrimonial, însă fără mare succes.

Cătălin Movileanu, fost concurent "Mireasă pentru fiul meu"

Captură Youtube

Prima dată, i-a căzut cu tronc Andrada, cu care a format un cuplu. Ruptura dintre ei a avut loc după ce Cătălin a fost descalificat, chiar la cererea lui.

Decizia concurentul nu a dus doar la destrămarea relației, ci a fost nevoit să facă față și criticilor primite din partea fanilor. El spunea atunci că nu a mai suportat tensiunea și stresul din casă, așa că a hotărât să-și protejeze sănătatea și să plece.

Deși după ieșire i-a propus să-și mai ofere o șansă, tânăra a fost de neclintit.

Ghinionul a continuat să-l urmărească și nu a reușit să-și găsească aleasa, așa că a revenit din nou la MPFM. A cunoscut-o pe Denisa, cu care a fost la un pas să se căsătorească. S-au răzgândit la scurt timp, din cauză că nu se mai înțelegeau.

Ce mai face Cătălin Movileanu

Psiholog de profesie, fostul concurent a cochetat și cu televiziunea. În urmă cu câțiva ani, el a urmat cursurile Intact Media Group, însă s-a orientat către o altă meserie. Este operator de laser și, în clinica unde lucrează, își ajută pacienții să scape de tatuajele corporale și faciale.

Publicată de Catalin Movileanu pe Sâmbătă, 17 august 2019
Recomandari