Antena Căutare

12 modele de teniși pe care trebuie să-i încerci

Piesă de încălţăminte inspirată de lumea sportivilor de performanţă, tenişii au devenit, graţie unei politici de marketing mai mult decât eficiente, unul dintre cele mai îndrăgite itemuri vestimentare ale stilului casual.

Piesă de încălţăminte inspirată de lumea sportivilor de performanţă, tenişii au devenit, graţie unei politici de marketing mai mult decât eficiente, unul dintre cele mai îndrăgite itemuri vestimentare ale stilului casual.

Vorbim azi de un articol de încălţăminte practic de neînlocuit, care multă vreme a fost net preferat în variante de alb şi/sau negru, datorită versatilităţii lor. Cu timpul, designerii au reinterpretat modelele impuse tradiţional, revoluţionându-le atât la nivel cromatic, cât şi în privinţa texturii, a printurilor şi a detaliilor ornamentale. Noile modele constituie o adevărată provocare pentru fashioniste şi merită cu prisosinţă a fi încercate. Iată câteva dintre variantele incitante ale accesoriului, care n-ar trebui să lipsească din nicio graderobă:

1.Tenişi metalizaţi

Orice fashionistă care vrea să-şi transforme repede şi fără efort o ţinută casual banală, într-una spectaculoasă are nevoie de o pereche de tenisi dama metalizaţi. În prezenţa unei perechi simple de tenişi în variante aurii sau argintii, orice outfit de zi e animat instantaneu şi primeşte o notă de chic. Pe lângă aceasta, tenişii metalizaţi sunt bineveniţi şi la birou, într-o zi de vineri, la o ţinută smart casual.

2.Tenişi multicolori

Orice ţinută all color va fi înviorată instant de o pereche de tenişi viu coloraţi. Accesoriu statement, ei dau un plus de vitalitate ţinutelor în nuanţe neutre. E recomandabil ca, în prezenţa lor, să se evite supraaccesorizarea outfitului: tenişii multicolori maximizează impactul vizual al întregii ţinute doar în absenţa oricăror posibili rivali de context vestimentar.

3.Tenişi cu print floral

Printr-un imprimeu floral, feminitatea îşi câştigă uşor şi repede drept de exclusivitate asupra unei perechi de încălţăminte sport. O fashionistă care intenţionează să dea instantaneu un aer feminin şi jucăuş unei ţinute cu un accentuat vibe masculin, nu trebuie decât să recurgă la o pereche de tenişi cu motive florale. În ţinutele feminine, itemul poate fi optim valorificat în prezenţa unei rochii scurte sau a unei fuste în cloş.

4.Tenişi cu sclipici

E un model urban de încălţăminte sport, perfect pentru femeile care vor să-şi evidenţieze ţinutele casual chic, dar nu agreează platformele şi ţin să evite disconfortul provocat de tocuri. Coloraţi viu, într-o notă jovială, tenişii cu sclipici seduc prin textura lor glitter şi intră perfect în ton cu cromatismul ambiental intens al sezonului cald. Tenişii cu sclipici sunt cea mai sigură modalitate de a imprima unui outfit casual un look sport-glam jucăuş.

5.Tenişi animal print

Indiferent dacă e vorba de imitaţia din piele de leopard sau de reptilă, tenişii cu imprimeu animalier sunt cea mai inspirată modalitate de a induce o tentă smart unei ţinute sporty style. Modelul este extrem de versatil şi poate fi inclus uşor atât în ţinute de zi, cât şi în outfituri casual mai excentrice.

6.Tenişi din denim

E aproape imposibil de imaginat o ţinută casual fără jeansi, dar o ţinută casual cu tenişi din denim e deja un aspect aparte al stilului relaxat. Tenişii din denim dau confortului semnificaţii noi, iar unul dintre marile privilegii pe care le prilejuiesc în restul outfiturilor este că se combină excelent cu articole vestimentare cu print animalier.

7.Tenişi cu panglici

Fără dubii, imaginea clasică a tenişilor este cea de încălţăminte de pânză cu şireturi şi talpă de gumă. Dar modelul clasic nu e de neînduplecat. În unele dintre variantele cu o doză de chic excentric, panglici late iau locul şireturilor, culminând cu o fundă ornamentală, iar strategia de design e de un puternic efect vizual. Pentru că detaliul accentuează feminitatea itemului, se recomandă asocierea lui în special cu piese casual de inspiraţie masculină.

8.Tenişi cu funde şi ciucuri

Pentru femeia modernă, vârsta accesoriilor girly e oricând, de aceea fiecare garderobă s-ar impune îmbogăţită cu o pereche inedită de tenişi cu funde şi ciucuri. Ea nu-i va ştirbi niciunei femei look-ul matur şi profesional pe care-l adoptă în mod obişnuit, ci dimpotrivă reprezintă modul natural în care o fashionistă îşi poate îmbrăţişa deplin feminitatea, transformând-o în punctul ei forte, pentru a da outfiturilor sale o notă jucăuşă şi stylish.

9.Tenişi cu aplicaţii metalice

Vestigiu al stilului punck chic, aplicaţiile metalice în culori neon pe textura tenişilor au transformat repede acest model de încălţăminte într-unul de referinţă. Ei dau pe loc unei ţinute casual o pătimaşă notă de originalitate şi reprezintă una dintre tendinţele cele mai agreate de iubitoarele de modă, în actualul sezon.

10.Tenişi lungi

Fashionistelor care suspină după cizme, în zilele extrem de răcoroase ale primăverii, dar nici nu se lasă înduplecate de haine lungi, deşi tânjesc după confort termic, un model excentric de încălţăminte sport în tendinţe le sare grăbit în ajutor: tenişi cu carâmb înalt, prelungit sus, pe gleznă. Deşi nu sunt uşor de asortat, ei imprimă imediat o notă specifică stilului punck-chic unui outfit din care nu vor lipsi cu siguranţă ciorapii maţi, leggings sau colanţii.

11.Tenişi cu toc

Tenişii cu toc sunt expresia tipică a tendinţei sport luxe, care a dominat podiumurile sezoane la rând, iar fashionistele convinse au ales deja să-l introducă experimental în repertoriul lor de stil. În ciuda faptului că nu sunt prea uşor de purtat, ei pot fi piesa de rezistenţă a unui outfit urban cu accente pop şi pot arăta incredibil de cool în ţinute sport-eclectic.

12.Tenişi cu printuri artistice

Modelul se constituie într-una dintre cele mai spectaculoase variante de tenişi în tendinţe şi ilustrează relaţia inseparabilă dintre modă şi artă. Pentru că e vorba de imprimeuri originale, colorate divers şi intens, purtarea lor e recomandată în ţinute minimaliste, iar negrul e de departe fondul vestimentare care le valorifică optim virtuţile stilistice.

Aşadar, tot mai multe modele de tenişi se abat creativ de la tiparul tradiţional cromatic şi de design şi majoritatea fashionistelor s-au îndrăgostit de ei iremediabil. Va fi doar o chestiune de timp până când cel puţin unul dintre modelele de mai sus îşi vor găsi loc în garderoba fiecărei femei. O pereche de tenişi în tonuri extravagante merită oricând prima şansă de a da tonul outfiturilor casual ale sezonului de primăvară-vară, din acest an.

O femeie nu s-a mai tuns de 22 de ani și părul său a ajuns să aibă aproape un metru și jumătate lungime! Ce a pățit după... Modele de modele de cizme îndrăznețe pentru zile friguroase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x