Antena Căutare

5 moduri prin care poți să faci rost de bani pentru cadouri

Există, pe parcursul anului, numeroase  ocazii de a oferi cadouri celor dragi. Ei bine, dacă nu-ți ajung banii să cumperi tot ce ți-ai propus, dar vrei să le oferi prietenilor și familiei puțină bucurie, descoperă mai departe câteva modalități prin care poți să îți sporești veniturile astfel încât să nu dezamăgești pe nimeni.

5 moduri prin care poți să faci rost de bani pentru cadouri
Cadouri | pixabay.com

1. Lucrează peste program

Știm cu toții că întotdeauna sunt foarte multe lucruri de făcut, așa că angajatorul tău se va bucura dacă lucrezi în plus. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține banii necesari pentru cadourile pe care trebuie să le cumperi. Prin urmare, mergi la muncă în weekend, pentru că în multe companii plățile sunt duble în aceste zile, iar în timpul săptămânii du-te mai devreme la serviciu sau mai stai câteva ore după terminarea programului.

2. Apelează la un credit rapid

În cazul în care nu găsești o altă sursă suplimentară de venit, cel mai simplu este să soliciți un credit online de la Viaconto Moldova. În acest fel, ai ocazia de a acoperi foarte ușor toate cheltuielile generate de achiziția darurilor. Toată procedura se desfășoară online, formalitățile sunt minime, iar banii îi primești direct în cont. Împrumutul rapid online contractat de pe viaconto.md îl poți rambursa după această lună extrem de solicitantă, iar dacă nu te încadrezi cu plata pentru data scadentă stabilită inițial, ai posibilitatea de a prelungi durata creditului cu 30 de zile. Cu un credit online rapid poți depăși ușor problemele financiare pe care le ai pe termen scurt, fără să te împovărezi cu datorii foarte mari.

3. Gestionează-ți cheltuielile mult mai eficient

Ca să economisești mai mulți bani pentru cadouri, ai putea să încerci să îți diminuezi cheltuielile. Renunță la mesele în oraș, ieșirile la film, achiziția unor haine noi sau abonamente mult prea costisitoare la sala de fitness. Optează pentru transportul în comun și încearcă să cumperi întotdeauna doar atât cât îți trebuie. Mai exact, analizează-ți atent toate activitățile și costurile, pentru că s-ar putea să descoperi că dacă elimini anumite lucruri de care nu ai neapărată nevoie, vei economisi mai mulți bani și vei putea să cumperi câte o mică atenție pentru toți cei dragi.

4. Găsește-ți un al doilea job

Nu este foarte greu să îți găsești un al doilea job ca să câștigi ceva bani în plus. De asemenea, dacă ai un hobby sau îți place să faci anumite lucruri, poți încerca să obții venituri din asta. Spre exemplu, vinde prăjituri de casă ori preparate tradiționale în cazul în care îți place să gătești. Realizează decorațiuni din diverse materiale, aranjamente florale, băuturi sau preparate alimentare și astfel vei câștiga mai mulți bani.

În cazul în care cochetezi cu activitățile online, ai posibilitatea de a realiza diverse proiecte în timpul liber, iar dacă te pricepi la limbile străine sau alte materii poți da câteva ore de meditație. Posibilitățile sunt nelimitate, totul ține de îndemânarea ta și de timpul pe care îl dedici acestor lucruri, mai ales că orice activitate în urma căreia poți să câștigi bani reprezintă un plus pentru bugetul tău.

5. Pune deoparte banii din prime

Majoritatea companiilor oferă angajaților prime și bonusuri pe tot parcursul anului. Încearcă să nu cazi pradă tentațiilor și să folosești banii primiți ca să cumperi cadouri. Comisioanele, primele ori bonusurile de performanță pot fi încadrate la economii, așa că imaginează-ți că beneficiezi de aceleași venituri lunare și pune deoparte toți banii pe care îi primești în plus.

Atunci când bugetul nu îți permite prea multe, dar ai în față o listă întreagă cu persoane cărora vrei sa le oferi un cadou, încearcă să faci față provocărilor și să depășești cu brio aceste perioade puțin mai solicitante din punct de vedere financiar.

Studiu: Românii se tem de boală, nunți și bebeluși. Nu o să-ți vină să crezi care este motivul... Vi le mai amintiți? 25 de reguli ale elevului comunist. Ce le cerea Ceaușescu în anii 60' școlarilor: "să fie cinst...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x