Antena Căutare

6 moduri de a face rost de bani rapid, în funcție de suma de care ai nevoie

Fiecare persoană poate face rost repede, în caz de nevoie, de o sumă de bani, însă cei mai mulți oameni nu aplică în mod corect strategiile „de atac” atunci când acționează. Internetul este plin de sfaturi despre modalități de a câștiga bani rapid. Unele dintre ele sunt ridicole și nu de puține ori suntem sfătuiți să ne tatuăm la vedere logo‐ul unui brand, să ne vindem părul sau să ne punem abilitățile la dispoziție pentru sume derizorii.

Fiecare persoană poate face rost repede, în caz de nevoie, de o sumă de bani, însă cei mai mulți oameni nu aplică în mod corect strategiile „de atac” atunci când acționează. Internetul este plin de sfaturi despre modalități de a câștiga bani rapid. Unele dintre ele sunt ridicole și nu de puține ori suntem sfătuiți să ne tatuăm la vedere logo‐ul unui brand, să ne vindem părul sau să ne punem abilitățile la dispoziție pentru sume derizorii.

Iată cum poți să faci rost de bani în decurs de câteva zile, de câteva săptămâni sau de un an, în funcție de suma de care ai nevoie:

Dacă ai nevoie de 400‐500 de lei

1. Administrează mai bine cheltuielile de zi cu zi

Dacă nu mai ai televizor sau nu l‐ai mai deschis de cel puțin o lună, dar continui să plătești pentru cablul TV, renunță la el. Învață să economisești curentul electric și apa și vei constata că în fiecare lună vei salva cel puțin 100 de lei fără să‐ți dai seama. În plus, dacă vrei să strângi și mai mulți bani, renunță la mâncatul în oraș și începe să gătești acasă. Vei simți diferența în îmbunătățirea stării generale de sănătate și în portofel.

2. Vinde lucrurile de care nu mai ai nevoie

O chitară veche, o pereche de role pe care nu le‐ai mai încălțat de ani buni sau un monitor pe care s‐a așternut praful sunt tot atâtea obiecte pe care le poți vinde prin intermediul site‐urilor de anunțuri. Fă un inventar al lucrurilor pe care le deții și pe care nu le mai folosești și fă rost rapid de banii de care ai nevoie.

Dacă ai nevoie de 4.000‐5.000 de lei

1. Împrumută bani rapid
Dacă ai nevoie urgentă de bani pentru a rezolva o problemă sau pentru a face o achiziție foarte importantă pe care altfel nu ți‐o poți permite, trebuie să știi că cele mai multe bănci împrumută bani doar persoanelor care au un venit consistent și o vechime la actualul loc de muncă de cel puțin șase luni. Există, însă, și sisteme de împrumut care te ajută să primești banii în mână, la domiciliu, în maximum 24 de ore de la solicitare.


2. Renegociază‐ți salariul

Nu te mai complace în actuala situație financiară în care te afli și renegociază‐ți salariul. Dacă ocupi actualul loc de muncă de mai mulți ani, iar salariul tău nu a fost mărit de foarte mult timp, ar fi cazul să‐l renegociezi. Dacă vrei să ai mai multă putere de convingere, caută un alt job din domeniul tău de activitate unde ai primi un salariu similar. Șefii tăi ar putea să‐ți facă o contraofertă! În caz contrar, poți să‐ți schimbi liniștit locul de muncă, deoarece este evident că la actualul job stagnezi de mult prea mult timp.

Dacă ai nevoie de 40‐50.000 de lei în decurs de un an

1. Lansează‐te în lumea freelancing‐ului

Dacă ești foarte bun într‐un anumit domeniu de activitate, lansează‐te în lumea freelancing‐ului și câștigă bani pe lângă salariul obținut de la actualul loc de muncă. Însă nu lucra niciodată ieftin. Dacă pentru tine primează calitatea, fă în așa fel încât aceasta să se afle în concordanță cu sumele pe care le pretinzi pentru serviciile prestate. Nu uita că un specialist ieftin este privit cu suspiciune de către clienți, deoarece aceștia se așteaptă ca serviciile sale să fie de proastă calitate.

2. Fă‐ți propria ta afacere

Niciodată nu este prea tarziu să începi o afacere. Dacă ești sigur pe abilitățile tale antreprenoriale, pornește o afacere. Citește cât mai mult despre domeniul de activitate în care vei activa, calculează cu atenție investițiile inițiale, ia în considerare eventualele situații neprevăzute și lansează‐te în lumea business‐ului. În plus, nu uita să calculezi la capitolul „investiții” și banii pe care nu îi mai câștigi dacă îți dai demisia de la locul de muncă.

Sursa foto: Creative Commons

O nouă prinţesă în Familia Regală a României? A primit numele Reginei Ana. Iubita secretă a Prinţului Nicolae a născut ... O altă față a lui Hitler! O fotografie inedită care-l înfățișează pe dictator alături de o fetiță face furori pe interne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x