Antena Căutare

A angajat o fată să îi tragă o palmă, de fiecare dată când deschidea pagina de Facebook. Acum, a lansat un dispozitiv care te trezește instant

Te trezești greu dimineața și amâni de multe ori alarmă? Această problem[ va putea fi rezolvată cât ai clipi, cu o simplă.. brățară. Cu șocuri. Electrice. Sună ciudat, dar poate fi foarte eficientă.

Te trezești greu dimineața și amâni de multe ori alrmă? Această problem[ va putea fi rezolvată cât ai clipi, cu o simplă.. brățară. Cu șocuri. Electrice. Sună ciudat, dar poate fi foarte eficientă.

Pavlok este o brățară care se conectează la dispozitivul mobil prin intermediul unei aplicații, iar odată ce ați setat alarma, aceasta vă va ajuta să vă treziți mai ușor, scrie playtech.ro.

Însă, de această dată, trezirea va fi una mult mai bruscă. Denumit de către utilizatorii săi ”singura alarmă de care veți avea nevoie”, poate furniza șocuri electrice, a căror intensitate ți-o poși seta singur.

Maneesh Sethi, creatorul brățării, este un blogger care în 2012 a angajat o fată să îi tragă o palmă de fiecare dată când deschidea pagina de Facebook, în loc să fie productiv. Sethi este un adept al ideii că durerea este un factor important de motivație, de aici și ideea brățării inteligente Pavlok.

Exasperat de faptul că petrece ore întregi pe Facebook şi pe Reddit, el a dat un anunţ, la momentul respectiv, pe Craiglist prin care căuta o persoană care să îi dea palme atunci când intră pe aceste site-uri. Astfel, a angajat o tânără pe care o plătea cu 8 dolari pe oră. În acest fel, productivitatea sa a crescut de la 38 la 98 la sută.

Și nu e de mirare că s-a gândit la un astfel de dispozitiv, care are menirea să te trezească instant!

Comunismul va prelua din nou frâiele asupra Europei! Previziuni sumbre ale clarvăzătoarei supranumită "Nostradamus ... Atenție la fustă! Vântul poate fi cel mai mare adversar al femeilor cochete!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x