Antena Căutare

A băgat 3 kg de silicon pentru a avea corpul perfect. Dorința ei a fost să arate ca o păpușă Barbie, dar s-a transformat total

Modelul Kitty Ink a dezvăluit cum a suferit o transformare de 80.000 de lire sterline (89.877 euro), care a lăsat-o cu trei kilograme de silicon, în prezent, în corpul ei.

o fata care arata ca o papusa barbie Galerie
Un model din Austria și-a dorit să arate ca o păpușă Barbie. Cum a arătat înainte să se transforme radical | Instagram, Profimedia

Modelul, din Viena, Austria, a fost mereu pasionată de orice este extraordinar sau exagerat, de la machiajul propriu-zis și până la a-și modifica corpul.

Citește și: A avut inima frântă după două divorțuri, dar s-a îndrăgostit de păpușa lui. Cum a „cucerit-o” bărbatul: „Sufletul meu pereche”

Un model din Austria a vrut să arate ca o păpușă Barbie. Care a fost rezultatul final

Până acum, a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 80.000 de lire sterline pentru operații și tatuaje, fără să mai pună la socoteală și produsele de make-up, hainele scumpe și accesoriile.

„Am cele mai mari implanturi de silicon disponibile, pe care le făcusem în martie 2022. A fost cea mai dureroasă dintre toate modificările mele, dar a meritat atât de mult durerea, pur și simplu, îmi place cum arăt”, a povestit ea pentru Dailystar.co.uk.

Citește și: Femeia care a cheltuit o avere pentru a arăta ca Barbie. Transformarea ei este uluitoare și nu are de gând să se oprească aici

Pe lângă silicoane, Kitty a făcut și un lifting în zona feței, dar și liposucție în zona bărbiei pentru a-i oferi un aspect și mai ascuțit. O dată la două luni, modelul își face programare pentru a-și mări buzele și pentru a-și umple obrajii, „să stea cât mai sus”.

În imagini, tânăra arată ca o păpușă Barbie, recunoscând că are mai mult de trei kilograme de silicon.

„Oamenii spun că este mult prea mult sau pun întrebări de genul „mai poți săruta cu buzele alea uriașe?”. Doar râd, de fapt, dimpotrivă, mai mare este mai bine, vă spun.

Citește și: Cum arată acum Valeria Lukyanova, femeia Barbie, după ce a renunțat la look-ul de păpușă și se aranjează ca o zână

Interesant, decolteul meu nu e la fel de mult controversat ca operațiile menționate mai sus, pentru că oamenii par să se fi obișnuit cu acest tip de îmbunătățire”, a mai povestit Kitty.

Totodată, dacă primește comentarii răutăcioase în mediul online, le șterge.

„Sunt cea mai faimoasă „păpușă” din Austria. De la o vârstă foarte fragedă, am fost fascinată de orice lucru extraordinar, în special de orice look super artificial, exagerat, extravagant, sexy sau pur și simplu ieșit din normal.

Citește și: Jessica Alves, cunoscută cândva drept Păpușa umană Ken, îi vizitează pe Chefi. Iulia Albu îi uimește pe jurații Chefi la cuțite

Poate că obsesia mea pentru tot ce este neobișnuit își are rădăcinile în creșterea mea într-o gospodărie foarte conservatoare, unde nu aveam voie să mă machiez sau să mă îmbrac într-un mod care să-i facă pe alții să mă observe.

Părinții mei au murit cu mult înainte de a mă transforma, așa că nu au apucat să mă vadă. Sunt sigură că nu ar fi apreciat asta”, a mai povestit ea.

S-au transformat pentru a fi ca idolul lor, Marilyn Monroe. Gestul la care au recurs multe femei pentru a arăta la fel c... Locuitorii unui sat, speriați de o creatură mistică. Unii dintre vecini susțin că au văzut-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x