Antena Căutare

Cum arată păpușile Barbie fără machiaj. O artistă a șters fața figurinelor și le-a dat o înfățișare naturală

Artista Olga Kamenetskaya s-a decis să șteargă machiajul excesiv de pe fețele păpușilor Barbie și nu numai, pentru a le face să pară mult mai reale. Iată cum arată păpușile cu noile modificări.

Cum arată păpușile Barbie fără machiaj. O artistă a șters fața figurinelor și le-a dat o înfățișare naturală

Shutterstock

Păpușile sunt renumite, în general, pentru fața și trupul simetrice. Liniile de tuș, părul și corpul induc o notă de perfecțiune figurinelor, ceea ce poate deveni problematic pentru copiii care se joacă cu ele, dar și pentru imaginea pe care aceștia și-o formează cu privire la standardele de frumusețe.

Citește și: Ea e femeia care a slăbit 90 de kilograme, după ce a fost obligată să-și cumpere două locuri în avion. Cum arăta înainte

Ce spune artista care s-a ocupat de modificarea păpușilor

Artista, Olga Kamenetskaya, a mărturisit că vrea să transforme păpușile Barbie în figurine realiste, care să reprezinte frumusețea însoțită de „defectele” umane, potrivit mymodernmet.com. Astfel, aceasta a povestit că a recurs la ștergerea liniilor de tuș, a fardului de obraz și cel de ochi pentru a părea cât mai naturale.

În plus, artista a mărturisit că ajustează și proporțiile păpușilor, inclusiv cele ale feței, astfel încât să le ofere o nouă viață. De asemenea, Olga a recunoscut că le adaugă și pistrui sau riduri.

Citește și: Jazmyn Forrest a investit 60.000 de lire sterline pentru a se transforma complet. Ce trăsături avea înainte

Ce spun oamenii despre munca artistei: „Le găsesc terifiante”

Deși precizia și priceprea par să o caracterizeze pe Olga, unii oameni nu s-au lăsat impresionați de rezultatul artistei, ci chiar au găsit „terifiante” noile păpuși:

„Unii oameni sunt speriați de păpușile mele.", a explicat Olga, citată de sursa menționată mai sus./„Le găsesc terifiante".

Cu toate acestea, există și unele persoane care îi admiră munca, dar și estetica rezultată și o laudă pentru capacitatea sa de a imprima umanitate pe fețele păpușilor, care sunt, de fapt, decât niște obiecte decorative.

„Nu-mi place când noua față a păpușii este ideală și perfect simetrică, o face lipsită de viață.", a spus ea. „Întotdeauna las, în mod deliberat, un defect care poate să nu fie vizibil pentru toată lumea, dar [conferă] păpușii o carismă. Poate că această frumusețe imperfectă este mesajul pe care îl transmit păpușile mele.", a explicat aceasta.

Citește și: Cum arată acum Valeria Lukyanova, femeia Barbie, după ce a renunțat la look-ul de păpușă și se aranjează ca o zână

Cum arată păpușile cu noua înfățișare

Pe lângă „demachierea” păpușilor, Olga Kamenetskaya se ocupă și de realizarea hainelor pentru figurinele Barbie, arătându-le și urmăritorilor săi cum arată noile modele, potrivit aceleași surse citate mai sus.

Citește și: Paris Hilton are acum propria păpușă, iar asemănarea este izbitoare. Cu ce preț se vinde noua jucărie pentru copii

Ea este femeia care se comportă ca o pisică de dimineața până seara. Doarme într-un culcuș, poartă urechi și răspunde la... Ea este cel mai tatuat medic din lume. A petrecut 300 de ore la salon, dar oamenii o critică tot timpul: „Lumea evolueaz...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x