Antena Căutare

A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt

O femeie a crezut că a găsit un pui de arici și l-a luat acasă pentru a-l îngriji. Câteva ore mai târziu medical veterinar i-a spus adevărul despre animal.

imagine cu un arici dormind pe frunze rosii
O femeie a crezut că a găsit un pui de arici și l-a luat acasă pentru a-l îngriji. Câteva ore mai târziu medical veterinar i-a spus adevărul despre animal. | TikTok

Femeia a descoperit ceea ce părea să fie un pui de arici. Ei i s-a părut că puiul e bolnav sau că are ceva probleme locomotorii pentru că nu se mișca.

Ea l-a găsit pe stradă și I s-a părut că era rănit. A stat o noapte întreagă să aibă grijă de el, sperând să îi poată salva viața, potrivit Dailymail.

O femeie a găsit ceea ce părea să fie un arici

Atunci când a făcut descoperirea, ei i s-a părut că animalul este extrem de ușor când l-a luat în mână, dar nu a bănuit nimic suspect. De asemenea, țepii lui erau destul de moi, însă Janet a continuat să creadă că animalul e rănit și că are nevoie de ajutor.

Citește și: Milioane de creaturi transparente au eșuat la țărm. Ce sunt „murăturile de mare” și din ce motiv și-au făcut apariția

După ce i-a construit un mic adăpost folosind o cutie de carton și i-a pus de mâncare pe o farfurioară, Janet a decis să îl ducă la veterinar pentru că a văzut că animalul nu s-a mișcat deloc și nici nu mâncase din hrana umedă pe care i-o pusese ea.

Ea a petrecut o noapte întreagă supraveghind animalul care părea inert. Ziua următoare, ea a plecat cu cutia în brațe la o clinică veterinară din Cheshire, fiind speriată că animalul ar fi putut muri între timp.

Atunci când medicul veterinar care era de gardă a deschis cutia, aceasta a rămas uimită. Janet Kotze, medicul de gardă, i-a spus femeii îngrijorate că ce are ea în cutie nu este un arici, ci e un ciucure de la o căciulă.

Ce i-a zis medicul veterinar când a văzut animalul

Femeia care îngrijise presupul animal o noapte întreagă a crezut că medicul veterinar are chef de glume, pentru că nu i-a venit să creadă ce a auzit.

Citește și: O mamă a crezut timp de mulți ani că fiul ei are autism, însă apoi a făcut o descoperire neașteptată. Ce avea băiatul

“Era primul pacient al zilei. Inițial am intrat în panică pentru că știam că nu e sezonul puilor de arici. Femeia a venit cu cutia în brațe și a zis că descoperise puiul de arici pe stradă și, pentru că era foarte frig și părea că animalul nu se mișcă, l-a luat să îl îngrijească”, a mai povestit medicul veterinar.

Medicul veterinar a început să râdă când a atins așa-zisul animal, iar apoi nu știut cum să îi dea vestea

Citește și: A cumpărat o valiză în valoare de 11 lire sterline, dar ce a găsit în interiorul acesteia i-a depășit așteptările

“Am deschis cutia și nu mi-a venit să cred. Nu cred că acea femeie va mai face această greșeală. După ce i-am dat vestea, a luat cutia și a plecat”, a mai adăugat Janet.

Cindy Jackson a cheltuit o moștenire pentru a arăta cu 25 ani mai tânără. Ce vârstă are, de fapt... O femeie a născut de 3 ori într-un an, dar copiii nu sunt tripleți. Cazul nu este unic, dar este destul de rar. Cum este...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x