Antena Căutare

A devenit mamă de tripleți! La șase luni după naștere, medicii i-au dat o veste șocantă: „Așa ceva se întâmplă o dată la 64 de milioane de cazuri”

Tiana este una dintre cele mai „fertile” femei din lume. La doar șase luni după ce a născut primul ei set de tripleți, a primit o veste șocantă de la medicul său.

A devenit mamă de tripleți! La șase luni după naștere, medicii i-au dat o veste șocantă: „Așa ceva se întâmplă o dată la 64 de milioane de cazuri” Galerie
A devenit mamă de tripleți! La șase luni după naștere, medicii i-au dat o veste șocantă

Tiana Stanton și soțul ei, Jarrell Covington, din Wisconsin, SUA, au devenit părinți de tripleți în octombrie 2018. Cum mai aveau deja o fetiță de câțiva ani acasă, au hotărât că familia lor era completă, în formulă de șase.

Femeia a mers la medic și a cerut o rețetă de anticoncepționale. Viața a mers mai departe, într-un ritm haotic, cum să fie altfel, cu trei nou-născuți în casă?!

Șase luni mai târziu, mămica a început să simtă ciudat. Avea stări de greață în fiecare dimineață. După câteva zile în care durerile nu au dispărut, Tanya s-a dus la un consult. Analizele de sânge au dovedit că mămica nu era bolnavă, ci însărcinată!

A devenit mamă de tripleți! La șase luni după naștere, medicii i-au dat o veste șocantă: „Așa ceva se întâmplă o dată la 64 de milioane de cazuri”

A devenit mamă de tripleți! La șase luni după naștere, medicii i-au dat o veste șocantă

Însă prima ecografie a fost cea care a i-a lăsat pe cei doi soți fără cuvinte. Tiana era un caz la 64 de milioane. Era, din nou, însărcinată cu tripleți!

Speriată, și-a sunat soțul plângând.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din nefericire, pe parcursul sarcinii, unul dintre bebeluși nu s-a mai dezvoltat. Nouă luni mai târziu, Tiana era în sala de nașteri, aducându-i pe lume pe Kaylee și Junior.

Imagini ale Soarelui la o rezoluţie inedită, observate de telescopul american Daniel K. Inouye... Copilul erou! Și-a salvat verişorul mai mic de la moarte după ce şi-a amintit o manevră de resuscitare dintr-un afiş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x