Antena Căutare

A făcut POZĂ îngerului păzitor venit la SPITAL! Mărturii CUTREMURĂTOARE!

Deși era pe moarte, un bărbat s-a vindecat miraculos după ce a devenit martorul unei apariții stranii, ce semăna izbitor de mult cu un înger păzitor.

Deși era pe moarte, un bărbat s-a vindecat miraculos după ce a devenit martorul unei apariții stranii, ce semăna izbitor de mult cu un înger păzitor.

Ineditul incident a fost chiar surprins în imaigni. Ailing Bob Large de 76 de ani suferea de cancer și se afla în stadiu terminal, medicii spunând că mai avea o singură zi de trăit.

Venit în vizită la spital, nepotul a vrut să facă o ultimă poză cu bunicul său. Dar nu mică i-a fost surprinderea atunci când în poză a apărut o femeie blondă îmbracată în alb, ce semăna cu un înger ce veghează la patul bătrânului.

Uimit, tânărul a arătat poza medicilor, care au spus că mulți dintre pacienți au fost povestit despre acest înger păzitor care stătea la paturile lor.
Ceea ce este cu adevărat miraculos este faptul că bătrânul s-a vindecat și a fost externat.

NASA îl plăteşte cu 18 000 de dolari ca să stea în pat toată ziua! Motivul depăşeşte orice imaginaţie! Nimeni nu vrea să... GALERIE FOTO: SUPERB! Top 15 scări din întreaga lume pictate cu povești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x