Antena Căutare

A fost ales cel mai sexy bărbat în viață! Și nu ai fi ghicit niciodată despre cine este vorba!

Recent a fost ales cel mai sexy bărbat în viață de către celebra revistă „People”! Și surpriza chiar e una de proporții!

Recent a fost ales cel mai sexy bărbat în viață de către celebra revistă „People”! Și surpriza chiar e una de proporții!

Wrestlerul devenit actor Dwayne ''The Rock'' Johnson a fost numit, marți, de revista People, cel mai sexy bărbat în viață din 2016.

Johnson, în vârstă de 44 de ani, a cărui replică faimoasă în ring este ''Simți ce gătește The Rock?'', a declarat că vestea îl pune în dilemă. ''M-am gândit cât de tare și de incitant este'', a spus el într-un interviu pentru People. ''Și apoi mi-am spus: 'Uau, am atins culmea'. Nu prea știu unde să mergem de aici încolo'', a adăugat vedeta.

Johnson a devenit cunoscut la mijlocul anilor '90, în postura de luptător în cadrul World Wrestling Entertainment Inc, iar ulterior și-a câștigat celebritatea ca actor și producător la Hollywood.

Măsurând 1,96 metri și cântărind 111 kilograme, ''The Rock'' este binecunoscut pentru apariția sa herculeană. De altfel, el a interpretat chiar rolul personajului mitologic în filmul ''Hercule'', din 2014.

Actorul va apărea în filmul de animație al Disney ''Moana'', împrumutând vocea semizeului Maui.

''Am făcut schimbări radicale în carieră de-a lungul anilor, care mi-au fost de bun augur'', a declarat el. ''Dar simt că cele mai mari schimbări radicale care s-au petrecut în viața mea, în relațiile mele, acelea de a fi tată, de a fi partener, de a fi ceea ce am fost și ceea ce sunt, mi-au dat încredere'', a explicat el, potrivit Agerpres.

Johnson are o fetiță în vârstă de 11 luni, Jasmine, din relația sa de lungă durată cu Lauren Hashian, și o fată în vârstă de 15 ani, cu fosta soție, producătoarea Dany Garcia.

Vedeta a declarat recent că a fost tentat să facă o altă schimbare de amploare și să renunțe la show business pentru a intra în ringul politic.

Actorul din franciza ''The Fast and the Furious'' a declarat pentru Reuters că entuziasmul din timpul recentei campanii prezidențiale din Statele Unite a reînnoit interesul publicului față de posibila sa candidatură.

''Spiritul de conducere este atât de important, în special acum'', a spus Johnson care a adăugat că un spirit de conducere bun și respectat ''este atât de important''

Ai televizor modern acasă? Atunci ferește-te, te spionează la fiecare pas și știe totul despre tine!... A găsit pe net rochia asta de mireasă superbă, la un preţ foarte bun. Când a primit coletul a început să plângă: "E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x