Antena Căutare

A fost om al strazii timp de un an, iar acum are casa si iubita

Ted Williams, un american de 54 de ani, a trait timp de un an pe strada, intr-o cutie de carton, intr-un oras din statul Ohio, relateaza Daily Mail.

Barbatul a ramas fara casa dupa ce si-a pierdut slujba de prezentator la un post de radio si a devenit dependent de droguri. Viata lui s-a schimbat complet dupa ce un videoclip in care prezenta o emisiune radio imaginara, pe marginea strazii, a fost urmarit pe internet de zeci de milioane de oameni.

Dupa ce a devenit cunoscut, s-a internat la dezintoxicare si a reusit sa scape de dependenta de heroina. Acum, lucreaza ca voice-over pentru reclame si pentru un post de radio si este capabil sa se intretina singur. Si-a gasit si o iubita, alaturi de care locuieste intr-un apartament spatios.

Williams este mandru de semineul sau si de dulapul urias pe care il foloseste si ca studio de inregistrari. Se bucura de spatiul pe care il are la dispozitie si este uimit de schimbarile care pot aparea pe parcursul unui an.

Barbatul a fost invitat la mai multe emisiuni TV din Statele Unite. In cadrul uneia dintre acestea, s-a reintalnit cu mama sa, dupa 20 de ani.

Foto: ET

S-a descoperit mormantul vechi de 3000 de ani al unei cantarete din Egipt... FOTO! Cele mai spectaculoase peisaje din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x