Antena Căutare

A fost omorata de vecini pentru ca i-a rugat sa dea muzica mai incet

Emma Jones, in varsta de 30 de ani, a fost omorata de vecini pentru ca s-a plans ca muzica de la petrecerea lor era data prea tare.

Daily Mail informeaza ca femeia din Marea Britanie a fost injunghiata mortal in timp ce se certa cu petrecaretii de la o casa din apropiere.

Pentru ca nici ea, nici fiul ei de cinci ani nu puteau dormi din cauza zgomotului, femeia a mers la casa vecina in timpul noptii pentru a-i ruga sa dea muzica mai incet. Furiosi, acestia au injunghiat-o, iar din cauza pierderii masive de sange, victima nu a mai putut fi salvata de medici.

Vecinii victimei sunt socati de faptul ca asa ceva s-a putut petrece in cartierul lor, acesta fiind primul eveniment de acest gen din regiune. Emma Jones a fost descrisa de vecini ca fiind o tanara incantatatoare, care avea mare grija de baietelul ei care suferea de dificultati de invatare.

Foto: D Legakis Photography

A castigat 37 de milioane de lire la cazino, dar a primit doar 60 de lire si o masa gratuita... FOTO! Vezi cei mai neobisnuiti brazi de Craciun din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x