A fost ținut secret atâția ani! Moment rușinos în timpul funeraliilor prințesei Diana: „M-am gândit că voi fi spânzurat și sfârtecat”

Cântărețul Elton Jonh a mărturist un secret rușinos din timpul funeraliilor prințesei Diana. Ce a făcut artistul, unul dintre cei mai apropiați ai „Trandafirului Angliei”?

Ce a făcut Elton John la funeraliile prințesei Diana

Cântăreţul britanic Elton John a declarat că a fost atât de îngrijorat că va greşi cuvintele când va interpreta o adaptare a melodiei „Candle In The Wind" la funeraliile prinţesei Diana încât a avut nevoie de un teleprompter lângă pian, relatează miercuri Reuters.

Elton John, care a fost prieten cu prinţesa Diana, a cântat o nouă versiune a melodiei folosind cuvinte rescrise de autorul şi colaboratorul său îndelungat Bernie Taupin.

Interpretarea sa la Westminster Abbey din Londra în 1997, după ce Lady Di şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier la Paris, a fost un moment extrem de emoţionat transmis de televiziuni şi urmărit de sute de milioane de oameni din întreaga lume.

Melodia, al cărui vers „Goodbye Norma Jean” (Adio Norma Jean) a fost înlocuit cu „Goodbye England's rose” (Adio Trandafir al Angliei), a devenit single-ul cel mai rapid vândut din Marea Britanie.

Prințesa Diana se răsucește în mormânt! S-a aflat adevărul! Ce se întâmplă între fiii ei este incredibil. „Era inevitabil”

„A fost prima dată când am avut un teleprompter, un teleprompter jos pe partea stângă, pentru că m-am gândit dacă voi cânta 'Adio Norma Jean' o să fiu spânzurat şi sfârtecat”, a declarat marţi Elton John la Royal Academy of Music din Londra, cu ocazia publicării autobiografiei sale "Me: Elton John".

„Aşa că, doar din precauţie, am avut acolo teleprompterul”, a mai spus Elton John.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri