Live acumObservator 06
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

A fost ținut secret atâția ani! Moment rușinos în timpul funeraliilor prințesei Diana: „M-am gândit că voi fi spânzurat și sfârtecat”

Cântărețul Elton Jonh a mărturist un secret rușinos din timpul funeraliilor prințesei Diana. Ce a făcut artistul, unul dintre cei mai apropiați ai „Trandafirului Angliei”?

Ce a făcut Elton John la funeraliile prințesei Diana

Cântăreţul britanic Elton John a declarat că a fost atât de îngrijorat că va greşi cuvintele când va interpreta o adaptare a melodiei „Candle In The Wind" la funeraliile prinţesei Diana încât a avut nevoie de un teleprompter lângă pian, relatează miercuri Reuters.

Elton John, care a fost prieten cu prinţesa Diana, a cântat o nouă versiune a melodiei folosind cuvinte rescrise de autorul şi colaboratorul său îndelungat Bernie Taupin.

Interpretarea sa la Westminster Abbey din Londra în 1997, după ce Lady Di şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier la Paris, a fost un moment extrem de emoţionat transmis de televiziuni şi urmărit de sute de milioane de oameni din întreaga lume.

Melodia, al cărui vers „Goodbye Norma Jean” (Adio Norma Jean) a fost înlocuit cu „Goodbye England's rose” (Adio Trandafir al Angliei), a devenit single-ul cel mai rapid vândut din Marea Britanie.

Prințesa Diana se răsucește în mormânt! S-a aflat adevărul! Ce se întâmplă între fiii ei este incredibil. „Era inevitabil”

„A fost prima dată când am avut un teleprompter, un teleprompter jos pe partea stângă, pentru că m-am gândit dacă voi cânta 'Adio Norma Jean' o să fiu spânzurat şi sfârtecat”, a declarat marţi Elton John la Royal Academy of Music din Londra, cu ocazia publicării autobiografiei sale "Me: Elton John".

„Aşa că, doar din precauţie, am avut acolo teleprompterul”, a mai spus Elton John.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro