Antena Căutare

A găsit elixirul tinereţii? E manechin şi face furori în lumea întreagă! Toţi rămân uimiţi când află câţi ani are, de fapt, femeia din Japonia

Nu, nu este o poveste! O femeie din Japonia sfidează orice lege a naturii. Să fie vorba de gene moştenite sau de "bisturiul magic"?

Nu, nu este o poveste! O femeie din Japonia sfidează orice lege a naturii. Să fie vorba de gene moştenite sau de "bisturiul magic"?

Originară din Tokyo, Risa Hirako a atras atenția până și brandurilor vestimentare, care i-au propus contracte de colaborare.

La prima vedere e tânără care pare să nu aibă mai mult de 20 de ani, însă în realitate este o femeie de 45 de ani, care excelează în industria modelingului nipon. Mai mult, ea pare să nu fi îmbătrânit deloc, dovadă stau fotografiile din tinereţea sa.

Risa este extrem de populară și activă în spațiul virtual. La contul său de Instagram sunt astăzi abonați aproximativ 100 de mii de internauți care îi urmăresc zilnic activitățile și trucurile de înfrumusețare.

HOROSCOPUL chinezesc! Luna August, marcată de dezastre. Ce zile îţi vor ridica cele mai mari PROBLEME... POVESTEA impresionantă a primului român participant la JO. Fiul nelegitim al unei slujnice, a fost timp de patru decenii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x