Antena Căutare

A încercat să bea sângele altor pacienți și să mănânce cadavrele de la morgă. Orice tratament a fost inutil... și-a potolit foamea înghițind un bebeluș!

Tarrare (nimeni nu ştie dacă acesta este numele său real) s-a născut în Lyon, Franţa, a fost un artist stradal francez și soldat, remarcat pentru neobișnuitele sale obiceiuri alimentare.

Tarrare (nimeni nu ştie dacă acesta este numele său real), s-a născut în Lyon, Franţa, a fost un artist stradal francez și soldat. De-a lungul vieții sale s-a remarcat prin neobișnuitele sale obiceiuri alimentare care cuprindeau animale vii (pisici și câini) și diverse instrumente metalice pe care le devora dintr-o înghițitură.

Pe când avea 17 ani, Tarrare cântărea 45 de kilograme şi putea mânca un sfert de vacă într-o zi, de asemnea, mânca animale vii cu totul, fără să le mestece mai întâi.

După ce a fost izgonit de părinți din cauza comportamentului neobișnuit, a călătorit prin Franța împreună cu o bandă de hoți și prostituate practicând diverse acte de înșelătorie.

Mai târziu a devenit actul de deschidere a spectacolului unui șarlatan ambulant.

De-a lungul prestațiilor, Tarrare înghițea dopuri, pietre, animale vii și un întreg coș de mere. A continuat acest act la Paris, unde a lucrat drept artist stradal.

În urma acestui regim, în 1788, a suferit de obstrucţie intestinală, în urma căreia a fost dus la spital unde i-a fost administrată o cantitate uriaşă de laxative.

El a fost spitalizat din cauza epuizării și a devenit subiectul unei serii de experimente medicale ce îi testau capacitatea nemaiîntâlnită.

De-a lungul experimentelor, el a mâncat cât 15 persoane la o singură masă, pisici, șerpi, șopârle și căței vii, înghițind țipari întregi, fără a-i mesteca. În ciuda obiceiurilor sale alimentare neobișnuite, avea dimensiuni și aspect normale și nu prezenta semne de boli psihice, doar temperament apatic. Gura sa era neobişnuit de mare, modificată cel mai probabil de cantitățile și mărimea alimentelor ingerate.

A încercat să bea sângele altor pacienți și să mănânce cadavrele de la morgă. Orice tratament a fost inutil... și-a potolit foamea înghițind un bebeluș!

Tarrare s-a alăturat armatei franceze când au început războaiele revoluţiei franceze.

Rația alimentară furnizată soldaților nu era suficientă pentru el. Acesta a ajuns la spitalul din cadrul armatei pentru că nu putea funcționa cu atât de puțină mâncare. La spital era hrănit cu o porție cvadruplă.

Nepotolindu-i foamea, a început să mănânce instrumentarul medical.

Uimiți de ceea ce vedeau, medicii au hotărât împreună cu Generalul Alexandre de Beauharnais să folosească abilitățile lui Terrare în scopuri militare. El urma să transporte documente secrete, în burtă.

Pentru a se pregăti pentru această sarcină, Tarrare înghiţea iniţial o cutie din lemn cu documentele în interior. I-a fost acordat postul de spion după ce a defecat documentele intacte.

Prima sa misiune a fost să transporte un mesaj unui colonel ce era captiv într-o închisoare din Prusia. Totul s-a dovedit a fi un eșec din cauza faptului că Tarrare nu știa să vorbească limba germană, ceea ce a rezultat în a fi capturat și bătut de forțele prusace.

Marcat de această experiență, a fost de acord să se supună oricărui fel de tratament ce i-ar putea lecui apetitul, fiindu-i administrate laudanum, pastile de tutun, oțet din vin și ouă fierte moi. Aceste proceduri nu au rezolvat nimic și doctorii nu l-au putut menține pe o dietă controlată. Tarrare obișnuia să se furișeze în afara spitalului pentru a căuta măruntaie prin gunoaiele de lângă măcelării, și a încercat să bea sângele altor pacienți și să mănânce cadavrele de la morgă. Fiind suspectat că ar fi mâncat un bebeluș, acesta a fost izgonit din spital.

A încercat să bea sângele altor pacienți și să mănânce cadavrele de la morgă. Orice tratament a fost inutil... și-a potolit foamea înghițind un bebeluș!

La vârsta de 26 de ani, a reapărut în Versailles, suferind de tuberculoză severă, murind la scurt timp. Acesta s-a născut în 1772 și a murit în 1798. Viața lui rămâne învăluită în mister, deoarece, nici până astăzi nu s-a descoperit cauza și leacul unei astfel de tulburări.

(surse: thevintagenews.com, wikipedia)

Cum și-a sărbătorit Prințesa Diana ultima zi de naștere. Fiul ei cel mic, prințul Harry, i-a umplut inima de bucurie, cu... A intrat în travaliu în timpul examenului! A terminat de scris și a fost dusă de urgență la spital. „Este în regulă dacă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x