Antena Căutare

A înghițit bijuterii în valoare de 59.000 de euro! Când i-au deschis stomacul, medicii au fost șocați! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! – Foto

O femeie a ajuns de urgență la spital și a șocat medicii, care au găsit bijuterii și monede în valoare de 59.000 de euro în stomacul ei.

O femeie din India a ajuns de urgență la spital și a șocat medicii, care au găsit bijuterii și monede în valoare de 59.000 de euro în stomacul ei.

Femeia, Runi Khatun, în vârstă de 26 de ani, a înghițit 69 de lanțuri, 80 de cercei, 46 de monede, opt medalioane, 11 piercing-uri pentru nas, patru chei, cinci brățări pentru gleznă și un cadran de ceas.

Mama tinerei a spus că a observat că au început să dispară bijuterii din casă, dar că nu avea habar că fiica ei le înghițea.

A înghițit bijuterii în valoare de 59.000 de euro! Când i-au deschis stomacul, medicii au fost șocați! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! – Foto

Potrivit femeii, tânăra a luat monedele din magazinul fratelui ei și a precizat că atunci când o întreba despre dispariția obiectelor, începea să plângă.

Medicii au spus că tânăra a ajuns la spital în stare foarte gravă și că a avut nevoie de cinci sticle cu sânge. Nu putea mânca normal și a avut nevoie de nutriție parenterală. După ce a fost stabilizată, timp de o săptămâna, tânăra a fost operată.

„Dacă ne-am fi grăbit să intervenim chirurgical, nu ar fi supraviețuit”, a spus unul dintre medicii care s-au ocupat de caz.

Medicii i-au scos bijuteriile și monedele din stomac după o operație ce a durat o oră și 50 de minute. În prezent, starea ei de sănătate este bună.

Fetița avea 12 ani când a dispărut din fața casei, după serbarea de Crăciun. 35 de ani mai târziu, misterul a fost eluci... SpaceX a anulat zborul test al unui prototip de navă spaţială supranumită "Starhopper”, după ce a scos fum şi flăcă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x