Antena Căutare

A iubit-o la nebunie, dar n-a putut să treacă peste asta! Motivul uluitor pentru care un bărbat vrea să divorțeze! Dovada că ORGASMUL e IMPORTANT

Se spune că atunci când există dragoste poți trece peste orice barieră și orice diferență de dragul persoanei iubite, însă acest lucru nu este valabil întotdeauna.

Se spune că atunci când există dragoste poți trece peste orice barieră și orice diferență de dragul persoanei iubite, însă acest lucru nu este valabil întotdeauna.

Wilfred Mashaya, un judecător din Zimbabue, i-a mărturisit soției sale, Sharlone Masvinge, că vrea să divorțeze deoarece în timpul partidelor de sex lipsesc cu desăvârșire ”sunetele plăcerii”.

Potrvit presei locale, Wilfred s-a prezentat în fața Curții Civile și a cerut o restricție împotriva soției sale: ”I-am cerut să divorțăm, deoarece nu ne bucurăm așa cum trebuie de căsătorie. Chiar și atunci când dormim ea pare nefericită și, în plus, când face sex nu geme deloc”, a spus el.

De asemenea, bărbatul a precizat că soția sa este foarte violentă și îl provoacă să o atace, motiv pentru care îi este teamă să nu facă un gest necugetat, mai ales că are o centură neagră la karate.

În apărarea sa, Sharlone, a spus că soțul ei vrea să o dea afară din casă, deoarece are o relație extraconjugală.

Dintotdeauna cuceritori: ”Tânăr, inteligent, bogat, caut soția vieții!” Cum arată un anunț matrimonial din 1909 și ce ca... A petrecut o zi ca-n povești făcând oameni de zăpadă alături de iubitul ei! Ce s-a întâmplat apoi, i-a schimbat viața RA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x