Antena Căutare

CAZ ȘOCANT! A născut singură în casa părinților fără să știe că e însărcinată după care a îngropat copilul în curte

Un alt caz șocant a avut loc în SUA, Carolina de Nord. O tânără de 16 ani a născut singură în casa părinților, după care a îngropat copilul în curte.

Un alt caz șocant a avut loc în SUA, Carolina de Nord. O tânără de 16 ani a născut singură în casa părinților, după care a îngropat copilul în curte.

În urma unui telefon anonim, poliția s-a prezentat la casa fetei pentru a face verificări. Părinții au rămas șocați de motivul pentru care aceștia îl vizitează, fiind convinși că în casa lor nu s-a născut nici un copil.

După cercetări amănunțite nu s-a descoperit decât un prosop plin de sânge, dar la câteva ore tatăl fetei a găsit trupul neînsuflețit al bebelușului îngropat în curte.Tânăra a mărturisit că a născut singură și potrivit medicilor, a tăiat cordonul ombilical prea aproape de trup, de aceea copilul a pierdut mult sânge și a murit la scurt timp. Speriată, fata l-a pus într-un sac de gunoi și l-a îngropat în curte.


Tatăl copilului este un tânăr de 18 ani care știa de existența sarcinei, dar nu își dorea copilul. În prezent s-a deschis o anchetă pentru a stabili dacă bebelușul a fost a ucis intenționat sau a fost o greșeală.

Sursa: Daily Mail

O femeie a primit un semn de la Dumnezeu, după chimioterapie... Bărbaţii din Alaska se tund cel mai rar: Motivul este de necrezut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x